Magazin > VIP
5901 ogledov

Za pevko Regino bi se nočno veselje lahko slabo končalo

Regina Anže Petkovšek
"Največji šok je bil, ko se zaveš, kaj bi se lahko zgodilo.“

Pevka Regina je imela pred dvema letoma zelo slabo izkušnjo z nočnim sankanjem. Kot je povedala za naš portal, bi se zanjo veselje lahko končalo zelo slabo.

Zgodilo se je na smučišču v Avstriji. Naša priljubljena pevka in njena prijateljica sta si po smučanju in obisku koče zaželeli sankanja. Peš sta se odpravili na hrib in se spustili proti vznožju. Regina si je tokrat namesto boba sposodila "krožnik“, kar je bila velika napaka. "Na bob sem navajena. Lepo ga lahko usmerjaš, z lahkoto ga je možno zavirati. Krožnika pa nisem bila vajena, a me to ni skrbelo, saj se z njim sankajo tudi otroci. Ugotovila pa sem, da gre za zelo nevarno stvar, ki bi jo jaz prepovedala,“ je za naš portal povedala Regina, ki med sankanjem ni nosila čelade, zato je še bolj presenetljivo, da jih je odnesla brez večjih poškodb. "Največja težava je bila ta, da sem izgubila stik s podlago, predvsem pri nogah, in zato nisem mogla več zavirati. Obrnilo me je, tako da sem s hrbtom obrnjenim navzdol drvela po pisti. Nisem vedela, kam se peljem. Nenadoma me je butnilo v ograjo. Sila je bila tako velika, da me je vrglo čez ograjo. Zadržala me je ena veja. Če bi padla le kakšen centimeter bolj levo ali desno, bi mi lahko kakšna veja prebodla telo. Ni mi jasno, kako sem lahko obdržala celo glavo. Moja prijateljica je bila zelo prestrašena, ker me ni bilo več na smučišču. Panika je bila velika.“

Regina je na srečo utrpela le modrice, je bilo pa zanjo za nekaj časa konec smučanja. "Zadnja plat je bila modra, komaj sem hodila, bolela me je noga, gleženj. Konec je bilo z vsem.“

Vsaka šola nekaj stane, pravijo. Regina se je iz te izkušnje naučila, da mora biti odslej bolj previdna. Dogodek pa je na srečo ni prestrašil tako močno, da si ne bi upala več sesti na sanke. "Še zmeraj hodim na isti hrib z bobom. S krožnikom pa se ne peljem več. Zdaj sem zelo previdna. Vedno nosim čelado. Dobro je treba premisliti, preden sedeš na tako stvar. Najbolj pomembno je to, da znaš sani ustaviti,“ še pravi Regina, ki nevarnosti med sankanjem nikoli več ne bo podcenila.

Komentarjev 1
  • matermila 06:31 14.februar 2018.

    Pevka Regina je imela pred dvema letoma zelo slabo izkušnjo Pa res nimate kaj pametnega za pisat?Koga briga,kaj se je tej ženski zgodilo pred dvema letoma.