Magazin > VIP
35 ogledov

"Za vse je krivo kaotično otroštvo"

Christina Aguilera P&G
Ko spoznaš zvezdo, kot je Christina Aguilera, se pri priči počutiš nepomembnega. Četica varnostnikov in osebnih asistentk te takoj postavi na svoje mesto in ti dodeli 15 minut za pogovor z njo. Ko odbije zadnja minuta, pogovor prekinejo in te odslovijo.

Upanje, da je kljub vsemu čisto navaden človek, se popolnoma razblini na predstavitvi (lastnega!) parfuma, na kateri novinarjem nameni deset minut pozornosti, nato pa brez volje do fotografiranja z nami odkoraka skozi vrata. "Christine ne bo več nazaj," so besede piarovke, ki dokončno dokažejo, da je Christina zvezda v pravem pomenu besede.

Sami niste nikoli živeli življenja navadnega smrtnika. Vam je kdaj žal, da živite pod budnim očesom javnosti?
Imam precej pestro življenje, nastopam že od šestega leta. Toda ves čas se trudim slediti svojemu srcu in nikoli se nisem videla v katerem drugem poklicu, saj je glasba moja strast. Verjamem, da je vsak poslan na Zemljo z določenim razlogom; glasbeniki smo poslani zato, da se dotaknemo src ljudi. Čutim, da sem to dosegla tudi sama in da z leti to postaja še boljše.

Ste z Britney Spears in Justinom Timberlakom, s katerima ste odraščali, še vedno v stikih?
Seveda, občasno se vidimo. Vedno je lepo srečati stare prijatelje, saj bodo vedno del moje preteklosti. A s poklicem, kakršen je naš, je zelo težko ohranjati stike. Imam veliko prijateljev, ki pa niso slavni.

Kot zvezdnica morate ves čas sijati. Kako sprejemate to, da vas ljudje takoj obsojajo, če en dan niste videti popolno?
Gre za naravo tega posla. Ljudje bodo vselej imeli svoje mnenje in me dajali pod mikroskop. Vedno moraš upoštevati vir, čeprav sama o sebi nikoli ne berem, niti dobrih niti slabih stvari. Osredotočam se na svoje cilje, delo in sina. To je zame najpomembnejše.

Predvidevam, da ste s toliko leti v šovbiznisu že dobili debelejšo kožo?
Lahko bi tako rekla. Ampak že od nekdaj sem bila večja riba v majhnem ribniku, tudi v šoli je bilo tako. Včasih je bilo takšno odraščanje težavno, a sem že zelo zgodaj dobila debelejšo kožo. Vse izhaja iz mojega kaotičnega otroštva.

Pri katerih letih ste začeli uporabljati parfum?
Ko sem bila majhna, sem se ves čas igrala z maminimi šminkami in njenimi lepotnimi pripomočki. Mislim, da me je nad mošusom navdušila prav njena dišava.

Katera dišava vas spominja na otroštvo?
Na Japonskem, kjer sem kot otrok živela tri leta, je prav poseben vonj, ki ga obožujem. Morda ima moja nova dišavo prav zato orientalski pridih.

Kakšen vonj pa naredi žensko seksi?
Tukaj gre za zelo osebno izbiro, sama pa resnično obožujem vonj mosuša, ki je zelo seksi.

Christina Aguilera | Avtor: P&G P&G
Secret potion je že vaša četrta dišava – kakšen je bil tokratni navdih?
Navdih za to dišavo je ženska, ob kateri takoj, ko vstopi v prostor, začutiš, da je nekaj posebnega, da ima karizmo. Izžareva neko posebno energijo, zaradi česar je takoj v središču pozornosti. Takšne ženske me navdihujejo.

Kako se prvi parfum razlikuje od zadnjega?
Rada eksperimentiram z različnimi vonji in ekipa, s katero ustvarjam dišave, je res neverjetna, smo kot družina. Vsi moji parfumi imajo sicer isto osnovo – mošus, sandalovino in cvetlične vonje –, v zadnjega pa smo poskušali ujeti tudi malce orientalskega pridiha.

Kako ste sodelovali pri nastajanju dišave, kako ste v parfum ujeli Christino?
Že od začetka sem vedela, da hočem v svojo dišavo ujeti mošus, saj ima res dober in močan vonj. Potem smo se osredotočili na dišave in vonje, ki jih imam rada. Recimo sveče, peneče kopeli, cvetje in druge dišeče stvari, ki me obdajajo doma. Vse to so potem združili, iskali različne formule … dokler niso ugotovili, katera kombinacija je zmagovalna.

Od nastanka prvega parfuma je minilo že sedem let, vmes se je veliko spremenilo tudi v vašem zasebnem življenju …
Čim starejši si, tem bolje se počutiš v svoji koži, bolje razumeš stvari, ki so se ti zgodile v preteklosti. Pridobivaš življenjske izkušnje, kar te krepi, postajaš močnejši … O tem sem tudi napisala pesem, imenuje se Fighter. Mislim, da me vse te stvari delajo posebno, in vse to smo tudi združili v novo dišavo.

Zdaj ima že skoraj vsak zvezdnik svojo dišavo. Zakaj mislite, da vaša izstopa?
Ker je najboljša (smeh).

Zakaj pa je najboljša?
Ker diši prekleto dobro!

Kakšna je vaša skrivnost, kako vi sijete?
Kot sem že omenila, sem prepričana, da lepota prihaja od znotraj. To se čuti takoj, ko vstopiš v prostor. Dve ženski lahko nosita enako obleko, a če je ena samozavestnejša od druge, oddaja boljšo energijo in ima drugačno govorico telesa, bo znala bolj pritegniti množico. Enako je z dišavo. Gre za to, da s svojo aromo privlačiš ljudi.

Kje in kdaj se počutite najlepše? Ko ste doma ali na odru?
Hmm, ne vem. Ko sem gola in sem si ravno privoščila kopel z mehurčki (smeh). Najlepše se počutim, ko sem sproščena.

Kdo je vaša lepotna ikona?
Marilyn Monroe.

Kakšni so vaši lepotni triki?
Precej osnovni. Moj poklic zahteva, da sem večino časa zelo močno naličena, zato imam vsak večer posebno rutino, s katero popolnoma osvežim obraz. Zelo pomembna je vlažilna krema, uporabljam tudi kremo za okrog oči. Ključna sta izogibanje soncu in lepotni spanec. To so moji triki (smeh).

Kaj pa sami naredite zase in za svoje telo, da se počutite lepo in zapeljivo?
Masaža dela čudeže. Ena dobra masaža in postanem zelo srečno dekle (smeh).

Kaj bi moralo vsako dekle imeti v kopalnici?
Vlažilno kremo. Jaz ne morem brez nje. Obožujem takšno, ki je hkrati tudi balzam za ustnice in lepo diši. Včasih se pred spanjem celo nadišavim s parfumom, ker je s tem razpoloženje precej boljše.

Komentarjev 1
  • Oseba_ 09:30 03.oktober 2011.

    Ona in vse holivudarke so navadne radodajke.