Magazin > VIP
17 ogledov

Christina jokala zaradi novinarjev

Christina Aguilera Arhiv organizatorja
Pogovarjali smo se s pevko Christino Aguilera, ki v Münchnu trenutno promovira svojo novo dišavo. A ker ni šlo vse po načrtih, je zvezdnica protestno zapustila prostor in menda celo zajokala.

München te dni gosti pevko Christino Aguilera, ki je v Nemčijo za slab teden dni prišla v strogi tajnosti. Namen obiska je promocija njenega četrtega parfuma, ki na prodajne police prihaja oktobra, a preden ga bo predstavila javnosti, ga je zvezdnica predstavila novinarjem.

Na medije se ne ozira

A bolj kot zaradi svoje nove dišave je Aguilera zadnje mesece zanimiva zaradi zasebnega življenja, o katerem z novinarji seveda ni želela govoriti. Med intervjujem, ki se je odvijal v njenem razkošnem apartmaju, se je vedla vzvišeno in hladno, a nam je kljub temu namignila, kako se spopada s spremembami v svojem življenju, o ločitvi in ne preveč uspešnem albumu Bionic. "Starejši ko si, bolj udobno se počutiš v svoji koži in bolj razumeš stvari, ki so se ti zgodile v preteklosti. Življenjske izkušnje te delajo močnejše in pametnejše, zato sem tudi napisala pesem Fighter," nam je povedala in dodala, da se je že dolgo nazaj sprijaznila s tem, kaj pišejo mediji. "Vedno sem bila velika riba v majhnem ribniku, že od majhnih nog. Zato imam že od otroštva debelejšo kožo."

Spregovorila je tudi o svojem videzu in postavi, ki je polnejša kot nekoč, a pevka pri tem le skomigne z rameni in pravi, da to pride z zvezdništvom. "Ljudje bodo vedno imeli mnenje, vedno me bodo dajali pod mikroskop, ampak nikoli ne berem o sebi. Niti dobrih niti slabih stvari. Živim svoje življenje, osredotočam se na svoje cilje in na svojega sina, ki je najpomembnejši."

Na svojem dogodku le 10 minut

Christina je novinarje po intervjujih povabila na večerno druženje, kjer pa se je sama pojavila le za kratek čas. Povedala je nekaj besed o novem parfumu, nato pa po desetih minutah vidno razdražena zapustila prostor. Izvedeli smo, da ji ni bilo všeč, da ji novinarji nismo postavili več vprašanj o dišavi, zato se je odločila, da se nam ne bo več pridružila. Menda je zaradi tega celo zajokala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.