Magazin > VIP
1254 ogledov

Zakonca Beckham obletnico poroke praznujeta pri naših sosedih!

Beckham instagram
48-letna Victoria Beckham in 47-letni David Beckham sta pri naših južnih sosedih združila kar dvoje praznovanj, 23. obletnico poroke in rojstni dan njune hčerke Harper.

Seveda sta v ta namen izbrala prav poseben prestižni kraj. Odločila sta se, da bosta za nočitev izbrala Villo Lopud 1484, ki je na istoimenskem otoku in velja za butični izbor izbrancev, ki si to seveda lahko privoščijo, saj cene nočitve krepko preseže tisočaka. Za razvajanje sta izbrala frančiškanski samostan, ki ga je Francesca von Habsburg, ki velja za vplivnejšo zbirateljico umetnin, opremila v razkošen butični hotel. Za varnost med razvajanjem skrbi tudi varnostna služba, ki zagotavlja, da lahko zakonca resnično nemoteno uživata.

Že predhodno, med obiskom restavracije Bowa na otoku Šipan, sta zakonca prav tako postavila pogoj, da se jima zagotovi intima in strogo prepove kakršnokoli fotografiranje. Beckhamovi so se na njihovem popotovanju že ustavili v Parizu, nato so obiskali našo zahodno sosedo, Italijo, kjer so se v Benetkah vozili z gondolo, zdaj pa so za postanek izbrali še Hrvaško.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice