Šport > Nogomet
47 ogledov

Beckham povzročil incident pri Chelseaju

david beckham EPA
David Beckham je v loži stadiona Stamford Bridge s sinom proslavljal zadetek pariškega kluba.

David Beckham naj bi povzročil incident v loži vodilnih mož Chelseaja, saj je zaploskal vodilnemu zadetku svojega nekdanjega kluba. PSG je na Stamford Bridgu v Ligi prvakov v sredo premagal londonski klub. 

Na potezo Beckhama se je najbolj ostro odzval Joe Hemani, ki je podpredsednik Chelseaja že 31 let. Ta je sicer zanikal uporabo žaljivk in žaljivih gest, ki naj bi jih namenil Beckhamu in njegovemu sinu Brooklynu. Slednji je ob zadetku Adriena Rabiota skočil s stola, njegov oče pa je mlademu Francozu zaploskal. Hemani je zatrdil, da je Beckhamovima dejal le, naj se malo umirita.

Beckham je sicer svojo kariero zaključil prav pri PSG, igral pa je tudi z nekaj nogometaši, ki so v sredo porazili Londončane. Med njimi tudi z Zlatanom Ibrahimovićem, ki je bil najzaslužnejši za uspeh Parižanov. Beckham naj bi med incidentom vseskozi ostal miren, varnostniki pa so hitro umirili situacijo. Hemani naj bi mu sicer namenil še nekaj besed, ko je angleški reprezentant ob polčasu zapuščal svoj sedež in se sprehodil mimo njega.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.