Magazin > VIP
5901 ogledov

Zanj je zvezdnica razbila svojo družino

Machine Gun Kelly Profimedia
Z možem je bila 16 let …

Ameriški glasbenik Colson Baker, znan kot Machine Gun Kelly, je na Twitterju potrdil, da sta z Megan Fox par.

Megan je sicer še poročena, in sicer z 12 let starejšim zvezdnikom serije Beverly Hills 90210, Brianom Austinom Greenom, s katerim ima tri sinove.

Green je preteklik mesec razkril, da je ločitev po desetih letih zakona zahtevala Megan, ko se je lanske jeseni vrnila s snemanja. Megan mu je rekla, da se počuti bolje, kadar je ločena od njega, zato sta sklenila, da se za nekaj časa razideta, piše Daily Mail.

megan fox, brian austin green Magazin Megan Fox zapustila hudo bolnega moža

Že od samega začetka se šušlja, da se je lepotica zagledala v Bakerja, s katerim je za spot Bloody Valentine stala pred kamero. 

Glasbenik je od Megan mlajši štiri leta in je kot otrok večino časa bival v tujino. Njegova starša sta namreč misijonarja. Družina je med drugim živela v Nemčiji in Egiptu, kjer se je 30-letnik naučil govoriti arabsko. Bakerja naj bi leta 2011 na festivalu SXSW odkril glasbenik Sean Combs in mu ponudil pogodbo pri svoji založbi.

Zvezdnik se je preskusil tudi kot igralec, ob Sandri Bullock smo ga videli v filmu Bird Box.

Machine Gun Kelly | Avtor: Profimedia Profimedia
In kaj na vse to pravi Green? "Vedno jo bom ljubil in vem, da bo ona vedno ljubila mene,“ je pred kratkim povedal v oddaji na spletu in zanikal ženino novo razmerje. Ali še vedno to misli, ni znano ...

Sicer pa tudi on ne sameva. Več o tem, s kom so ga nazadnje videli v javnosti, lahko preberete TUKAJ.

 

Komentarjev 3