Magazin > VIP
36 ogledov

Zaradi izdaje odpustili Katinega frizerja

James Pryce Reuters
Frizerja Jamesa Prycea, ki je poskrbel za brezhibno pričesko Kate Middleton na poroki s princem Williamom, so odpustili, ker je izkoriščal ime vojvodinje.

James Pryce je bil tisti, ki je sfriziral Kate Middleton na dan njene poroke, in tisti, ki je skrbel za njene lase, ko je bila na turneji po Severni Ameriki. A njegove sanjske službe je konec, saj je preveč izpostavljal dejstvo, da je frizer vojvodinje Cambriške. Pryce je namreč v ta namen odprl celo stran na Facebooku in račun na Twitterju, kjer se je hvalil, da frizira slavno Kate, poleg tega pa je objavljal njene ekskluzivne fotografije z različnimi pričeskami, s čimer je hotel promovirati svoje storitve. 

Ker v Buckinghamski palači to vidijo kot izdajo in nespoštovanje vojvodinje, so Prycea dali na čevelj. A to še ne pomeni, da je Kate ostala brez frizerja – zanjo še vedno skrbi Richard Ward, Jamesov nekdanji kolega, Telegraph pa poroča še, da njene lase za dogodke pripravlja tudi stilistka Amanda Cook Tucker, čeprav tudi onadva svojega dela očitno ne opravljata najbolje, saj se je vojvodinja pred kratkim morala spopasti z očitki, da se ji vidijo sivi lasje.

Pryce odpovedi še ni komentiral.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.