Magazin > VIP
60648 ogledov

Zaskrbljujoče fotografije Kate Middleton

Kate Middleton
1/4
Profimedia
Ljudje niso slepi, kaj se dogaja s Kate?

Vojvodinja je na Instagramu objavila fotografijo, s katero je pokazala, da se je cepila. Posnetek, ki bi moral pomiriti ljudi, pa je sprožil ravno obratno reakcijo. Številni so sedaj v skrbeh za njeno zdravje, saj je Kate na fotografiji videti zelo suha in drobna. 

Da ima morda težave z motnjami hranjenja, so mediji poročali že leta 2011, ko so jo poimenovali "izginjajoča vojvodinja", Kate je pred poroko s princem namreč močno shujšala, vendar je palača takrat vse navedbe zanikala. A glede na to, koliko tračev se zaradi  Harryjevih kontroverznih intervjujev zgrinja nad kraljevo družino, je povsem razumljivo, da je tako za Kate kot njeno družino to izredno stresno obdobje. Palača se na ponovne domneve o Katinem zdravju še ni odzvala. 

Težave z motnjami hranjenja, natančneje bulimijo, je sicer imela pokojna princesa Diana, mama princa Harryja in Williama

Komentarjev 3
  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 09:37 07.junij 2021.

    da ima Kate bolimijo je že dolgo znano, pa tudi Willjem ni zdrav...

  • JZekspert 00:05 07.junij 2021.

    Ves sem v skrbeh, ne morem več spati, ojoj, ooomarijapomagi, kaj bo z našo Kate... Aha, cepila pa se je... Hill & Knowlton je organiziral, v to nismo nikoli dvomili. Pa se je cepila tudi z dejanskim eksperimentalnim cepivom - ...prikaži več tako kot raja, kaj mislite?

  • Toma 10:29 06.junij 2021.

    Zgodovina se rada ponavlja!

Sorodne novice