Magazin > VIP
3069 ogledov

Zato je Lina Kuduzović za spot izbrala tega mladeniča

lina kuduzović Youtube
Linina pesem Man like U je dobila video!

Lina Kuduzović je na Emi predstavila svojo avtorsko pesem Man like U in se z njo uvrstila v superfinale. Na Eurosong smo Slovenci na koncu poslali Ano Soklič.

lina kuduzović Magazin Lina Kuduzović po Emi ne gre na odre, pač pa v službo!

17-letnica je za svojo skladbo sedaj posnela tudi spot. "Moj videospot pripoveduje o moji zgodbi, ki sem jo doživela prejšnje leto. Ima veliko detajlov, prepričana sem, da ga bodo tisti, ki ga bo natančno pogledali, razumeli,“ je za naš portal povedala Lina, ki je spot snemala v studiu Bomba.

"Med snemanjem sem se počutila zelo sproščeno in zelo sem zadovoljna s končnim izdelkom,“ je za naš medij še dejala in razkrila, kdo je mladenič, za katerim vzdihuje v spotu. 

"Igralcu je ime Tilen Švajger, izbrala pa sem ga zato, ker smo skupaj že snemali videospot za mojo pesem Ephemeral. Zdela se mi je super ideja, če bi bil spet v mojem spotu ... Sva dobra prijatelja in veliko se druživa, ko pridem v Slovenijo.“

Nič več na Emo?

Po spletu so se razširile tudi informacije, da se Lina ne bo nikoli več prijavila na Emo.

"Svojo željo sem s tem, da sem bila letos že del tega lepega dogodka, izpolnila. Zdaj se bom osredotočala na šolo in delo, zato se v naslednjih nekaj letih ne nameravam več prijaviti.“

lina kuduzović Magazin Lina Kuduzović: Bil je rasist in me je sovražil iz dna srca
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.