Magazin > VIP
26347 ogledov

Zato Nik Škrlec noče več voditi legendarne oddaje na RTV

male sive celice Borut Gale
Prvi je zdržal 22 let, novi pa le 4 …

Legendarni mladinski TV kviz Male sive celice, ki je prah v javnosti dvigoval leta 2016, ko je TV Slovenija po 22 letih voditelja Pavleta Ravnohriba zamenjala za mladega Nika Škrleca. Že po štirih letih pa se poslavlja tudi Nik. 

"Odločitev, da štafeto Celic predam naprej, se je v meni kuhala nekaj časa, zdaj pa čutim, da je za to najboljši čas. V prihodnje se veselim novih izzivov, vsekakor me delo na televiziji zanima, ostajam pa tudi sovoditelj Sobotnega krompirja in prepričan sem, da se bo še razrasel in razvil! Med korono sem postal tudi bolj aktiven na spletu, rad bi se še bolj posvetil Youtube kanalu in se igral z videom, pa še nekaj samostojnih projektov imam v rokavu. Trenutno treniram vrtenje rubikovih kock pod vodo, to je prvi rekord, ki ga imam na spisku, potem pa počasi naprej! Moje osrednje vodilo je vedno ustvarjalnost, ki jo žene radovednost," je povedal Škrlec.

TV Slovenija pa je medtem že objavila razpis za novega voditelja ali voditeljico Malih sivih celic. "Izbrani kandidat bo z vodenjem kviza začel z novo sezono, in sicer oktobra 2021. Na voditeljskem stolčku bo nadomestil dosedanjega voditelja Nika Škrleca. Od novega voditelja ali voditeljice se pričakujejo igralske in voditeljske sposobnosti ter izkušnje in veselje do dela z otroki. Zaželene lastnosti so tudi radovednost, razgledanost in empatičnost," so sporočili z otroškega in mladinskega programa, prijave pa zbirajo do 24. marca. 

Nik Škrlec | Avtor: RTV Slovenija / Mankica Kranjec RTV Slovenija / Mankica Kranjec

Komentarjev 6
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 23:11 11.marec 2021.

    Težko se bo našel voditelj, ki bo lahko stopil v Nikove čevlje. Fant je razgledan in intiligenten. Pa tudi simpatičnosti in otroške radovednosti mu ne manjka. Kar pravi model človeka za delo z otroki.

  • Avatar crusader666
    crusader666 19:33 11.marec 2021.

    Najboljš voditelj te oddaje bi bil kdo iz vrst RKC, imenovani tudi otroćićkojebci?

  • Lijana Gunc 11:45 11.marec 2021.

    Janez 53 pozanimaj se malo o sposobnostih Nika, presenečen boš!

Sorodne novice