Magazin > VIP
30 ogledov

Zdravljenje ju je zbližalo

Prestala sta težko preizkušnjo in sta še vedno skupaj. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Keith Urban je v šovu Oprah Winfrey odprl nekatere stare rane in spregovoril o svoji rehabilitaciji pred štirimi leti ter podpori in ljubezni žene Nicole Kidman.

Country pevec Keith Urban je bil z igralko Nicole Kidman poročen le štiri mesece, ko se je oktobra 2006 prijavil na zdravljenje odvisnosti od drog in alkohola. Urban, ki je bil odvisen od kokaina in drugih substanc, je razkril, da gredo zasluge, da se je spravil na pravo pot, ljubezni in posredovanju Nicole ter nekaterih bližnjih prijateljev, ki so mu pomagali.

Zanj je bilo tisto že tretje zdravljenje v osmih letih. "Moral sem se odločiti, katero pot bom ubral, enkrat za vselej. Že prej sem bil na tem razpotju in vedno sem se odločil za napačno pot," je povedal. Priznal je tudi, da se je bal, da bo trimesečno zdravljenje preveč za njun zakon. Vendar je bil to preobrat, ki ju je le še bolj povezal.

Urban in Kidmanova imata hčerko Sunday Rose in živijo v Nashvillu, zunaj Hollywooda. Kidmanova je Oprah povedala, da imajo "raje bolj mirno, zasebno življenje".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.