Magazin > VIP
75800 ogledov

Žena kuharja Jamieja Oliverja sporočila žalostno vest

jamie oliver
Jools je razkrila, da je doživela že pet splavov, zadnjega pred tremi tedni.

Kuhar Jamie Oliver in njegova žena Jools sta ponosna starša petih otrok – najstarejša hči, Poppy, je stara 18 let, najmlajši otrok, sin River, pa tri.

A par, oba štejeta 45 let, z načrtovanjem družine še ni končal. Jools je razkrila, da je od Riverjevega rojstva doživela že tri splave, zadnjega pred tremi tedni. Skupaj je sicer izgubila že pet otrok.

jamie oliver paparac Magazin Po objavi šokantne novice: Žena Jamieja Oliverja ni videti najbolje

Na vprašanje, ali bo kljub udarcem usode poskušala še enkrat zanositi, je temnolaska odgovorila: "Ne vem. Želim si, a se moram prepričati, ali je to z mentalnega vidika dobra ideja. Pa tudi fizičnega, saj sem stara že 45 let.“ Razložila je še, da si je postavila "zadnji rok“ - svoj 47. rojstni dan. "Nimam več veliko časa. Morda še eno leto, nato pa bom zaprla to poglavje.“

Jools o splavih težko govori. O zadnjem ni želela govoriti niti s svojo mamo, ki je bila zanjo že v preteklosti v velikih skrbeh. "Imela sem nevaren splav, zato moja družina odločitve, da poskusim še enkrat, ni podpirala.“

Jamie in Jools sta se spoznala, ko sta bila stara 17 let. Leta 2000 sta si obljubila večno zvestobo. 

Jamie Oliver opa! Magazin Jamie Oliver opazil našo igralko

Joonglaa star | Avtor:

Komentarjev 6
  • anica00 03:52 18.julij 2020.

    Mogoče to želijo mediji. Največ beremo podobnih neumnosti.

  • leonardo 11:10 17.julij 2020.

    Eni pa res nimajo mere!

  • Snežinko 09:13 17.julij 2020.

    Nikakor mi ni jasno, zakaj morajo nekateri ljudje tako osebne zadeve na veliko in široko razlagati širnemu svetu? Koga to briga? To je stvar moža in žene. Pika.