Magazin > VIP
68318 ogledov

Žiga iz MasterChefa bolečo resnico skrival pred sodniki in sotekmovalci

masterchef, ŽIGA GABROVEC POP TV
Med snemanjem šova je izgubil očeta.
Simpatični in za kuhanje zelo nadarjeni tekmovalec šova MasterChef, Žiga Gabrovec, je med snemanjem doživel velik šok. Umrl je namreč njegov oče, s katerim je imel prav poseben odnos. "To se je zgodilo po 6. ali 7. oddaji MasterChefa. Takrat sem se znašel na točki, ko se je bilo treba odločiti, ali grem domov ali ostanem v šovu in grem do konca. Z očetom sva bila prijatelja. Tolažim se s tem, kaj vse sva skupaj doživela,“ je Žiga povedal za Žurnal24 in dodal, da je v kuhanju pred kamero v tistem času našel uteho. "Dobro je bilo, da sem imel šov in sem lahko od resnice vsaj za nekaj časa zbežal ... da nisem le o tem razmišljal. Sem se pa zavedal, da se bom moral s to izgubo soočiti, ko se vrnem domov.“

masterchef, KATJA ULČAR Magazin MasterChef: Kandidatka pred policistom odprla prtljažnik in sledil je šok
Kaj se je zgodilo, je skrival pred sotekmovalci in sodniki, saj ni želel, da bi nanj začeli gledati drugače. A takšne bolečine ni mogoče dolgo prikrivati … "Videli so, da nekaj z mano ni v redu, in sem jim povedal,“ je še dejal Žiga in dodal, da so mu bili v veliko oporo.

29-letnik nam je še zaupal, da mu je v teh težkih časih ob strani stala njegova partnerka Katarina, s katero je že šest let v zvezi. Ona je bila tudi tista, ki ga je spodbudila k prijavi v šov.
Komentarjev 1
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 20:28 13.april 2021.

    Treba si je reklamo delati, pa če tudi če na račun lastne nesreče. Očitno so tekmovalci resničnostnih šovov patentirali recept za čim dlje prilesti. Večji suffer furaš, dlje prilezeš.

Sorodne novice