Magazin > VIP
36592 ogledov

V novi sezoni MasterChefa tudi mama znane Slovenke!

Lara Goršek Kos POP TV
Ona je že stara znanka malih ekranov, njena mami pa bo v tej vlogi prvič …

Lara Goršek Kos je naša prekaljena resničnostna zvezdnica, ki smo jo spremljali v številnih šovih in komentatorskih oddajah, prvič se je z resničnostno televizijo srečala leta 2014 v šovu Kmetija: Nov začetek. Sedaj pa bomo v novi sezoni šova MasterChef Slovenija spremljani njeno mamo, Ireno Kos Mlakar

"Mami si je to želela že kar nekaj časa, MasterChef je edini resničnostni šov, v katerem se je želela preizkusiti. Seveda jo je skrbelo, kako bo kuhala pod pritiskom in pod pritiskom takih kuharskih mojstrov, ki so videti zelo strogi. Pogosto je tudi kakšen komentar prebrala o tem, kako sem se jaz obnašala v šovih, tako da sem vesela, da bo sedaj šla v to in izkusila na lastni koži. Vesela sem tudi, da bo s tem malce pretrgala svojo rutino, ki je večinoma služba-dom. In prav vidi se, kako je že s to odločitvijo na novo zaživela in dobila neko novo veselje do življenja. Res sem srečna zanjo, da bo spoznala nove ljudi, nove prijatelje in da ji bo to odprlo nov svet, kot ga je meni pred leti," pravi Lara.

Lara in Irena si doma kuhinjo delita in se prav lepo dopolnjujeta. "Imava različen način kuhanja, a mami je zelo dobra v tem, da domače stvari skuha na drugačen, bolj atraktiven način. Sama sem zaradi prehrane pred približno desetimi leti tudi začela redno kuhati. Če bi pojedla toliko maščob in OH, kot jih skuha mami, bi bila namreč bajsi. Jaz pa sem si prehrano prilagodila tako, da kljub velikim količinam hrane, ki jo pojem, ohranjam svojo postavo. Bivši fant je bil kuhar in od njega sem se naučila uporabljati začimbe, ki pa so navdušile tudi mami. Zelo rada imam tudi kitajsko hrano in ker nisem imela denarja, da bi vsak teden zahajala v kitajsko restavracijo, sem se naučila, kako si jo sama pripravim, mami pa dela fenomenalne kitajske juhe, sploh sladko-kislo, ki jo obožujem. Seveda v najini kuhinji ni vse tako idilično, se tudi sporečeva, sploh glede pospravljanja, a se na koncu vedno smejiva. Imam najbolj fenomenalno mami na svetu, ki je tudi moja prijateljica," še dodaja Lara.  

Irena Kos Mlakar | Avtor: Facebook Facebook

Komentarjev 2
  • sam1 08:18 25.februar 2021.

    Spet bomo dobili eno gručo znanih slovenk in slovencev.....

Sorodne novice