Magazin > VIP
18939 ogledov

Našega resničnostnega zvezdnika hudo udarila usoda: Nesreča, razhod in rak

Gašper Kramar Instagram
Za tekmovalca 4. sezone šova MasterChef Slovenija so izredno težki časi.

Simpatični Gašper Kramar, ki smo ga lahko spremljali v šovu MasterChef, preživlja zelo težke čase. Tako poslovno, še bolj pa zasebno, kot je razkril na Instagramu. 

"Nekaj časa je od zadnje objave na socialnih omrežjih, ker razpoloženje ni bilo pravo, zaradi osebnih težav … Vsi smo zelo prizadeti zaradi epidemije in ukrepov. Tudi moje podjetje je finančno slabo, iz mesca v mesec se komaj preživljamo. Imel sem prometno nesrečo, kjer sem se poslovil od mojega zvestega 'štirikolesnega prijatelja'. Edina svetla točka, v tem težkem obdobju, je bilo eno zelo posebno dekle ... pa se žal tudi to ni končalo kot sem si želel. Poleg vsega pa tudi zdravstvene težave. Diagnoza: Hodgkinov limfom, neke vrste rak, ki pa je na srečo zelo verjetno ozdravljiv. Za mano je 20 obsevanj, počutim se odlično, vseeno pa čakam preiskave in kontrolo, če/da je vse v redu. Rad bi se zahvalil kompletni ekipi Onkološkega inštituta UKC Ljubljana, da so pripomogli, da so bile terapije kar se da prijetne. Kljub vsem težavam, se ne dam! Zelo optimistično grem naprej, in trdno verjamem, da se vse zgodi z razlogom, in da tudi zame prihajajo boljši časi. Veliko je stvari , ki sem jih že premagal v življenju, in še veliko jih bom," je Gašper iskreno delil na Instagramu, mi pa mu želimo vse dobro. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice