Magazin > VIP
253 ogledov

Zlatko tretjič očka

Zlatko mediaspeed
Raper Zlatko je ponosni očka treh otrok.

24. avgusta je na svet malo pred rokom privekal mali Aylan. "Vse je v redu. Sestrici sta zelo veseli, ker imata bratca in nista prav nič ljubosumni," pove Zlatko. Z ženo sta se tudi tokrat pustila presenetiti glede spola novorjenčka, zato sta se prej pogovarjala o imenih za oba spola, a odločitev je padla po rojstvu.

"Ime je dobil po sirskem dečku, ki je lani umrl med prečkanjem morja in ga je naplavilo na obalo," razkrije pomen imena in svojo odločitev pojasni. "Ko bo zrasel in če se bo preveč delal norca ali ne bo s čim zadovoljen, mu bom samo omenil, po kom je dobil ime in kakšni so bili ti časi. ’Ljudje so umirali, da bi dobili priložnosti, ki jih imamo mi, ti pa tukaj nisi z ničemer zadovoljen.’"

Zlatko dodaja, da takšne zgodbe ne smejo iti v pozabo. "Danes Sirija, jutri druga država, pojutrišnjem tretja. To se stalno dogaja, a se na to kar pozabi in obnaša, kot da ni nič. Mislim, da to ni pošteno. Tudi to je eden od razlogov, zakaj sem mu dal to ime. Nočem, da se to pozabi," je odločen Zlatko. 

Družinici ob srečnem dogodku čestitamo tudi v našem uredništvu. 

 

 
Komentarjev 5
  • 4ba2a8e4cc2cfe1172eec499b48f077b0c78143c 20:04 09.september 2016.

    Nezna drugače.Išče pozornost.Za bruhat.

  • Five 20:04 09.september 2016.

    O, madona!Če je to res izjavil kar je avtor zapisal ...?Trda roka za sina, ki je komaj začel svoje življenje.Zlatko, zakaj bi moral svojemu sinu krepiti občutekkrivde za grozote, ki jih povzročajo psihopatskibrezčutni ljudje? Nedolžno ...prikaži več dete želim ti srečno, zdravoin uspešno življenje. To je tvoja pravica ne glede na to,kaj povzročajo človeške beštije nedolžnim otrokom.

  • d 18:21 09.september 2016.

    kmet ... kero ime fak