Magazin > VIP
39938 ogledov

Znana Slovenca svoj sanjski zakon s tem ritualom negujeta že 17 let

Maja Štamol Droljc Instagram
Pravi, da je najbolj pomembna ljubezen do sebe, nato drug do drugega in to se nato lepo preslika tudi na njune otroke.

Ena naših najbolj znanih modnih oblikovalk Maja Štamolj Droljc in njen soprog Stane Droljc sta poročena že 15 let, par pa dolgih 17. In v času, ko je korona razdrla marsikateri zakon, Maja z nasmeškom na ustih pove, da sta drug drugemu še vedno predana.

"Ni dvoma, da sva se našla 'ta prava dva' in tako uspešno krmariva že 17 let. Že pred posvojitvijo so nama povedali, da tudi, če ne bi uspelo, imava drug drugega in to je bistvo. Midva to negujeva, vzameva si čas drug za drugega, najprej pa zase. Jaz imam zjutraj dve uri zase, sprehodim psa, se oblečem, negujem, pojem zajtrk in imam ta privilegij, da se v službo lahko odpravim ob desetih. S soprogom pa imava že dolga leta čisto vsak večer svoj večerni ritual. Pogovoriva se o vtisih, ki so se nabrali čez dan, spijeva kozarec vina, pa tudi kdaj kam greva sama," pove oblikovalka in mamica dveh deklic, ki pravi, da hčerki vzgajata predvsem po občutku. Zelo lep odnos pa ima tudi s soprogovo bivšo ženo, s katero vedno skupaj praznujejo družinske dogodke. 

Komentarjev 6
  • kapibara1 19:36 16.april 2022.

    A v SLO nista mogla/ posvojiti/ najti otrok ??

  • marko345 17:36 16.april 2022.

    Narobe je samo to, da v prispevku piše, da je mamica dvem hčerkam. To ni res. Mama je lahko samo tista, ki otroka rodi. Vse ki imajo posvojene otroke pa so lahko samo vzgojiteljice teh otrok, oziroma vgojitelji teh otrok. Amen.

  • Maria_Jensen 09:52 16.april 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

Sorodne novice