Magazin > VIP
8202 ogledov

Znana Slovenka objavila video svoje poroke, bila je pravljična

sara rutar Instagram
Pri nas letos ena estradna poroka lovi drugo.

Po Klemnu Bučanu, Timu Koresu in Maji Pinterič je v petek pred oltar stopil še en znani obraz. Svojemu Dejanu je večno zvestobo obljubila Sara Rutar, prva ženska zmagovalka kuharskega šova MasterChef, videli pa smo jo tudi v Kmetiji. Poroka je potekala na gradu Štanjel. Kako lepo je bilo, je Sara pokazala na Instagramu.

Sara je poročno slavje razdelila na dva dneva. Obred in slavnostna večerja sta potekala v petek, piknik za prijatelje pa v soboto. Sara pravi, da si je želela drugačne poroke, brez velikih ceremonij in v sproščenem vzdušju. Poročni torti je naredila sama. V soboto so se posladkali z dvonadstropno, v petek s trinadstropno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Rutar (@sara_rutar)

Lepotica je razkrila tudi, da je obdržala svoj priimek in sedaj ponosna nosi dva - Rutar Gajič.

Sara je sicer pred dnevi s sledilci delila tudi utrinke s svoje dekliščine. Kaj je morala početi, da je zbrala nekaj kovancev, si lahko ogledate TUKAJ.

Dejan je pred svojo izbranko na kolena padel za božič leta 2021, nekaj mesecev pozneje se je rodil njun sin, ki sta mu nadela ime Gabriel. Sara je sicer zaroko pričakovala že za njuno prvo obletnico ljubezni in vse je tudi kazalo na to, a zgodilo se je TO

Paru čestitamo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.