Magazin > VIP
16230 ogledov

Znana voditeljica po dvajsetih letih zapušča TV zaslone

Ana Bešter Bertoncelj Facebook
Ta znan voditeljski obraz po dveh desetletjih zapušča televizijske ekrane.

Ana Bešter Bertoncelj, ki je najbolj znana po oddajah Štiri tačke in Avantura, za katero so s sodelavci prejeli tudi nagrado viktor, se po dveh desetletjih vodenja različnih oddaj poslavlja od voditeljskega stolčka.

"V življenju hodimo po mnogih poteh. Včasih se ena zaključi, zato da se naredi prostor za drugo, za tisto, ki v danem trenutku čutimo, da je prava. Z zaključkom preteklega leta, sem zaključila eno svojih velikih poglavij v življenju. Poslovila sem se od televizijskih ekranov (sicer nikoli ne reci nikoli in pot me morda nekoč lahko spet popelje nazaj pred TV ekrane). Več kot 20 let sem z veseljem in veliko navdušenja pripravljala različne oddaje, z različnimi sodelavci, gostila sem mnoge goste. Ampak stalnica v 'moji' ekipa sta bila moja mami Nataša Bešter in oči Dino (no ... jaz sem bila v njuni ekipi). Vedno v življenju sta me podpirala, za kar sem jima neskončno hvaležna in tudi tokrat sta podprla mojo odločitev, da svojo poklicno pot nadaljujem na projektu, ki se mu srčno predajam že nekaj časa," je na svojem Facebook profilu zapisala Ana, ki bo odslej vso svojo energijo usmerila v avtorski spletni projekt Ljubeča mama, preko katerega deli uporabne starševske nasvete.

Komentarjev 7
  • matermila 10:08 11.januar 2018.

    Kaj je to bla družinska firma znotraj javne hiše?Pa kaj mi to vse plačujemo?

  • maja73 08:42 11.januar 2018.

    V razvitem svetu s temi frisi ne bi nikoli nastopali pred kamero.

  • Lovebites 17:16 10.januar 2018.

    Fransiza........joj dej vklopi mozgane..vse tv v SLO financiramo davkoplacevalci,tako ali drugace,najbolj pac javno hiso na kolodvorski. Vsak ima svoj okus,svoje mnenje,meni je bila oddaja gledljiva in popolnoma vredu. Neznana voditeljica pa je tistim,ki so pac mlajsi letnik ali pac spremljajo ...prikaži večo kaj drugega. Tudi sam sem njihove oddaje gledal pred leti,tako da so mi poznani.