Magazin > VIP
42 ogledov

Znani Slovenci so jih spet pokazali

Lady piknik pod klobuki
1/19
Anže Petkovšek
Ko se je dež končno umaknil soncu, je Tivoli spet gostil tradicionalni piknik pod klobuki, kjer so znani Slovenci pokazali svoje najboljše in najlepše.

Včeraj je bil spet čas za piknik pod klobuki, ki ga že vrsto let prireja priljubljeni tabloid Lady. Svoje najlepše in najbolj odštekane klobuke so tudi letos na ogled postavili številni znani obrazi, med njimi tudi Salome, Nina Pušlar, Dragan Bulič, Manca Špik, Danica Lovenjak in drugi. Med damami je s svojim pokrivalom daleč najbolj izstopala pevka Mili, med moškimi si je najdrznejši klobuk nadel Daphne, naziv za najizvirnejši otroški klobuček pa je šel Tei Habič.

Za dobro vzdušje so spet poskrbeli Čuki, na odru pa so se jim pridružili še Andrej Šifrer, Vlado Pilja, Manca Špik, Saša Lendero, Marjan Smode, Tanja Žagar, dvojčici Eva in Nika Prusnik ter ponovno združeni Game Over. Pred obiskovalci je zapel tudi Dejan Vunjak, sin priljubljenega Brendija, ki je preminil pred letom dni.

Več utrinkov s piknika pod klobuki si oglejte v zgornji galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.