Magazin > VIP
30041 ogledov

Alenko Gotar na lastnem dvorišču skušal zbiti s črnim golfom

alenka gotar, anže šuštar mediaspeed
Takoj je poklicala policijo.

Glasbenica in učiteljica mag. Alenka Gotar je na Facebooku delila strašljivo zgodbo, vpletla je tudi policijo. "Mislim, vse ima svoje meje!!! Stala sem na svojem dvorišču in je po cesti prinorel črn golf koprske registracije ter me poskušal zbiti na mojem lastnem pragu ... Potem je šel naprej, obrnil in pridivjal nazaj, takrat sva bila s psom že na varnem ... Objestnost brez meja! Komu sem v napoto? Seveda sem takoj poklicala policijo," je Gotarjeva delila s spletnimi prijatelji. 

V komentarjih pod objavo je še zapisala, da so voznika menda že izsledili. "Šokirana, a sem ok. Ostala sem prisebna, da sem si zapomnila vse, registrsko itd, takoj poklicala policijo ... Je pa res, da me je kar 'ornk' šokiralo, ne pa prestrašilo! Zdaj bom vsako malenkost prijavljala policiji ...," je še dopisala. 

,

Komentarjev 13
  • Astra85 20:03 15.februar 2023.

    Če bi se novinarji malo bolj pozanimali o samem dogodku tega članka sploh ne bi pisali. Same laži. Nihče ji nič noče in noben je ni hotel povoziti. Z vsemi sosedi okoli sebe je skregana, pa v vasi ne živi ...prikaži več dolgo. Obnaša se kot da je nekaj več. Naj rajši spremeni svoj odnos do ljudi okoli sebe, ne pa da išče pozornost na tak način.

  • Dragonja 18:58 15.februar 2023.

    SDS ne oprosti izdaje.

  • Avatar bobnar53
    bobnar53 16:22 15.februar 2023.

    A ni ta mrha neka svetnica SDS v svetu RTVSLO??

Sorodne novice