Magazin > VIP
14643 ogledov

Znano Slovenko z operacijo rešili odvečne kože, za toliko kilogramov je lažja

nina golub Osebni arhiv
"Zbudila sem se s solzami v očeh," pravi Nina Golub.

nina golub | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv
Kot smo prvi poročali, je Nina Golub, znana iz 3. sezone Big Brotherja, izgubila neverjetnih 75 kilogramov. Mlada mamica dveh otrok se je za hujšanje odločila iz zdravstvenih razlogov. 

"Po rojstvu drugega otroka, po ločitvi in vsem stresu pa sem morala jemati zelo močne tablete za pritisk, ki mi je kljub temu še vedno nagajal. Če malo pretiravam, bi lahko rekla, da sem bila zaradi zdravja nesposobna skrbeti za dva otroka. Ko je sin shodil, ju nisem več dohajala. Zapirala sem se vase, nikamor nismo šli, ker me je bilo strah, da bi se jima kaj zgodilo, ker se zaradi kilogramov nisem bila zmožna hitro odzivati. Takrat sem si rekla, da tako ne gre več in da moram najti rešitev," nam je zaupala. Z močno voljo je izgubila ogromno kilogramov, a to je bil šele začetek njene poti. Ostalo ji je veliko odvečne kože, ki ji je delala preglavice. Poseg, s katerim jo odstranijo, krije zdravstvena zavarovalnica, a Nina je imela smolo. Njen poseg so zaradi stavke zdravnikov prestavili. Ker ji novega datuma niso ponudili in ker je med pripravo na poseg izgubila že ogromno denarja, saj je morala kot fotografinja odpovedati vse obveznosti za dva meseca, kolikor traja okrevanje, se je na koncu odločila, da bo poseg krila sama. Stal jo je 3500 evrov.

"Občutek je fenomenalen. Zbudila sem se s solzami v očeh. Srečna sem, končno bom z veseljem oblekla enodelne kopalke," je vesela Nina, ki osebja klinike, v kateri dela kirurg Erik Vrabič, ne more prehvaliti. "Odstranili so mi štiri kilograme kože in podkožnega sloja. Celotni del od popka navzdol," je še dodala.

Nini želimo hitro okrevanje.

Komentarjev 1
  • Avatar Iuckyss
    Iuckyss 10:21 05.marec 2024.

    Končno lepotna operacija, ki je vredna imena in namena...