Magazin > VIP
5741 ogledov

Znatna izguba teže princese Beatrice po objavi nelaskavih fotografij

Princesa Beatrice Profimedia
Princesa Beatrice je v zadnjih letih močno shujšala. Kakšne diete se drži mlada mamica?

Princesa Beatrice (35) se je v preteklosti borila s prekomerno težo, že nekaj časa pa izjemno vitka. Leta 2010 se je princesa udeležila londonskega maratona in takrat se je njena postava začela vidno spreminjati. Princesa naj bi med pripravami na tek izgubila dobrih 12 kilogramov. Od takrat je ohranila suho postavo in na fotografijah ob kraljevih dogodkih je vedno videti osupljivo.

Beatrice je bila motivirana, da shujša, potem ko so bile objavljene njene fotografije v kopalkah na plaži Saint Barthelemy, leta 2008. Pravi, da je bila to "brca v zadnjo plat", ki jo je potrebovala, čeprav jo je to takrat zelo vznemirilo, saj še ni bila izdelana osebnost z močno samozavestjo. Povedala je tudi, da ji tiste kopalke takrat niso naredile usluge in da ima doma boljše. Odkrito je spregovorila o svojih težavah s težo v poznih najstniških letih in zgodnjih dvajsetih, ko je bila precej drugačnega videza. Svoj uspeh pripisuje fitnesu. 

Princesa Beatrice | Avtor: Profimedia Profimedia

Princesa je septembra 2021 postala mamica. Z možem Edoardom Mapellije Mozzijem imata hčerko Sienno. To jesen pa sta bili s sestro na udaru, ker jo s kraljeve posesti menda podi kralj Karel. Vir namreč pravi, da posestvo Windsor želi najti najemnika, ki bi za stalno zasedel nekdanji dom princa Harryja in Meghan Markle v Veliki Britaniji. Tako sta v nevarnosti, da ju bodo "izgnali" s posestva Frogmore Cottage tudi princesa Beatrice in princesa Eugenie. Obe hčerki princa Andrewa Frogmore Cottage uporabljata, kadar sta v Veliki Britaniji, vendar se nobena ne želi tja preseliti. Po navedbah vira je bilo Andrewu povedano, da bodo hišo dali v najem, če se on ali njegovi hčerki ne bodo odločili za stalno bivanje. Če se to zgodi, se bo kraljeva blagajna obogatila za 360.000 funtov na leto.

Princesa Beatrice | Avtor: Profimedia Profimedia

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice