Magazin > VIP
18268 ogledov

Zvezda serije Gorski zdravnik: Poročen, a od leta 2012 v zvezi z drugo!

mark keller ZDF
Mark Keller še vedno poročen z mamo svojih dveh sinov.

mark keller | Avtor: Profimedia Profimedia
Nemški igralec Mark Keller, ki v priljubljeni seriji Gorski zdravnik igra zdravnika Alexandra Kahnweilerja, se zelo rad kaže v družbi svojih sinov, Aarona in Joshue, svojo srčno izbranko pa skriva. Morda zato, ker je njegovo ljubezensko življenje zapleteno ...

Zvezdnik je od leta 1994 poročen s Tülin, mamo svojih sinov, s katero pa nista več skupaj, je pa družinska hiša v kraju Überlingen še vedno tudi njegov dom. Njegova soproga je namreč bolna in družina si pomaga, kadar si lahko. V svoji knjigi Über Glück – Glaube fest daran und es wird zu dir kommen" (O sreči - močno verjemi vanjo in prišla bo k tebi, op. avt.) je zapisal: "Joshua, ki je nepremičninar in lahko dela od doma, skrbi za svojo mamo Tülin, ki je pred 20 leti zbolela za Parkinsonovo boleznijo in bi bila že dalj časa upravičena do oskrbovalca."

Keller ima tako dva domova - eden je pri sinovih in njuni mami, drugi v Kölnu, kjer živi njegova življenjska sopotnica Anna. V knjigi je razkril, kako sta se spoznala. Marca 2012 se je igralec v neki restavraciji v Kölnu srečal s prijateljem Wernerjem Olmom, ki je s sabo pripeljal znanko in sodelavko Anno. "S svojimi kratkimi lasmi in širokimi hlačami ni ustrezala mojim lepotnim idealom," se spominja zvezdnik, ki pa je takoj opazil, da je Anna nekaj posebnega. "Človek, s katerim lahko dosežeš višjo raven," pravi.

Zabavnemu večeru so sledila sporočila, nato zmenki. "Presrečen sem, da je Anna prišla v moje življenje. Poklanja mi svojo ljubezen, zaupanje in varnost." Nad njo ni navdušen le Mark, ampak menda tudi njegova otroka, zelo dobro pa se razume tudi z ženo. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.