Magazin > VIP
27122 ogledov

Zvezdana Mlakar: "Komaj sem zadrževala solze, bilo mi je za umret hudo"

Zvezdana Mlakar Saša Despot
Tega dogodka se z žalostjo spominja še več kot dve desetletji kasneje.

Igralka in televizijska voditeljica Zvezdana Mlakar je na Facebooku objavila prelepo fotografijo iz leta 1999, za katero pa se skriva žalostna zgodba. 

"Piše se leto 1999, nastop, kje že? Ne vem točno, se pa še vedno spominjam kako sem se takrat počutila. Vem, da sem komaj zadrževala solze. Bilo mi je za umret hudo. Vedno,kadar sem žalostna postanem vsa 'srnasta' ( to pride od srne, ko začnem gledat izgubljeno in sem na meji žrtve ). Danes ne gledam več tako, ker vem, da je žalost samo del življenja. Lahko pa se do potankosti dotaknem vseh občutkov na tistem odru in me še danes zaboli v drobovju. Hvala, minilo je, živa sem! In tistih ljudi, ki so me takrat tako stisnili ob zid, tudi ni več v mojem življenju! V bistvu nisem borka, samo sprejeti znam v pravem trenutku! Pa še to ne vedno," je zapisala igralka. 

"S tem zapisom sem želela povedati, da neki spomini in bolečine ostajajo tudi po 20 letih enake, čutiš jih enako, hkrati pa so že zdavnaj mimo in za to sem hvaležna. Danes vem, da je žalost del življenja in jo znam spustiti. Hkrati pa je teh ljudi, ki so me ranili, okoli mene vedno manj, ker se jim izognem. Če pa so, pa vem, da vse mine in se zavedam, da je vse, kar se nam zgodi, povezano z našimi prepričanji o drugih," je o grenki izkušnji za zurnal24.si še dodala Zvezdana, ki ni želela razkriti, za kaj točno je takrat šlo, povedala je le, da jo je še toliko bolj bolelo, ker je bilo to izdajstvo prepleteno tako s službenim kot zasebnim življenjem. 

Zvezdana Mlakar | Avtor: Facebook Facebook

Komentarjev 3
  • bogdan76 18:10 30.april 2021.

    tudi znanim se lahko zalomi.

  • ode 17:20 30.april 2021.

    Komaj je zadrževala solze, ko so ji policaji poželi indijsko konopljo, oz. marihuano.

Sorodne novice