Magazin > VIP
2889 ogledov

Zvezdnik dočakal le 16 let

logan williams Reševalni pas/Twitter
Umrl je igralec serije Flash.

Nepričakovano je umrl mladi igralec Logan Williams. Smrt 16-letnika je potrdila njegova mama, ki se mora zaradi prepovedi stikov z veliko izgubo spopasti sama. "Ne morem objeti staršev, ki so ostali brez edinega vnuka,“ je povedala Marlyse. Vzrok smrti mladega igralca še ni znan.

Loganov soigralec v seriji Flash, Grant Gustin, se je oglasil na Instagramu, kjer je zapisal, da sta Loganov talent in profesionalnost nanj med snemanji naredila velik vtis. "Moje misli in molitve bodo v teh nepredstavljivo težkih časih z njim in njegovo družino,“ je še dodal.

Logan je svojo filmsko kariero začel pri 10. letih, ko je šel prvič na avdicijo in takoj dobil vlogo v filmu  The Color Of Rain. 16-letnik je bil tudi znan po vlogi v seriji When Calls The Heart. Njegova soigralka Erin Krakow se je od njega prav tako poslovila na družbenih omrežjih. "Logan je bil čudovit, topel, razigran in nadarjen mladenič. Vedno nas je spravljal v smeh,“ je zapisala Erin in dodala, da je prepričana, da je Logana čakala svetla prihodnost.

Komentarjev 1
  • pancsorpwing 15:04 06.april 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks