Magazin > VIP
4604 ogledov

Zvezdnik dočakal le 26 let, njegovi kolegi krivijo produkcijo

Mike Thalassitis
Umrl je resničnostni zvezdnik Mike Thalassitis.

Njegove posmrtne ostanke so našli v gozdu v bližini njegovega doma v Essexu na severovzhodu Londona. Kako je umrl, za zdaj še ni znano
 
Nogometaš Mike Thalassitis je v Veliki Britaniji zaslovel s tretjo sezono ljubezenskega šova Love Island. V zadnjih mesecih se je moral spopasti z več čustvenimi pretresi. V času okoli božica je umrl njegov najboljši prijatelj Danny Cuts, nekaj dni pozneje pa njegova ljubljena babica.

Dom Lever, nekdanji kandidat omenjenega šova, je po Mikovi smrti na Twitterju napadel televizijske producente. Kot je povedal, so ti psihologi na voljo pred in nekaj časa po šovu, nato pa se moraš znajti sam. “Ko je šova zate konec, ne dobiš več pomoči, razen, če si številka ena,” pravi.

Kritična je tudi Malin Andersson, ki je prav tako zaslovela s to oddajo. Kot je zapisala na družbenem omrežju, bi nad življenjem po šovu zagotovo obupala, če ne bi imela tako močne volje. Ob tem je pozvala vse, ki so osamljeni in žalostni, naj si poiščejo pomoč.
 
 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.