Magazin
70 ogledov

Zaradi postave se sekirajo trikrat na dan

Gisele Bündchen
1/4
Reuters
Vse več žensk se vedno bolj obremenjuje z izgledom in popolno postavo, saj se ves čas primerjajo s telesi zvezdnic. Zaradi nepopolne postave se vznemirijo trikrat na dan.

Rezultati britanske raziskave, ki jih je objavil časnik Daily Mail, so pokazali, da se kar sedem od desetih žensk trikrat na dan vznemiri zaradi svojega videza. Poleg tega je kar 80 odstotkov Britancev depresivnih zaradi svoje postave.

Osem od desetih žensk je dejalo, da bi se jim življenje izboljšalo, če bi bile povsem zadovoljne s svojim telesom, več kot tretjina pa meni, da bi se jim s tem na bolje spremenilo tudi spolno življenje. Željo po ravnem trebuhu pa imajo tako moški kot ženske, od tega jih tretjina priznava, da imajo najmanj en kilogram odvečne maščobe. Noge so druga največja ženska skrb, sledijo zadnjica, roke in boki.

Zgledovanje po zvezdnikih

Po mnenju večine anketirank je lastnica idealnih nog Cameron Diaz, najpopolnejšo zadnjico ima Kim Kardashian, najbolj seksi trebuh ima Gisele Bündchen, najlepše oprsje po mnenju večine pa ima Jessica Simpson.

Moškim pa so najbolj všeč atletske noge Davida Beckhama, zadnjica Channinga Tatuma in trebuh Marka Wahlberga ter Matthewa McConaugheyja. Tako kot ženske si tudi moški najbolj želijo raven trebuh, na drugem mestu so roke, nato ramena, noge in zadnjica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.