Magazin
21563 ogledov

"Žene pošljejo po nakupih in pripeljejo prostitutke"

jahta History Supreme Youtube
Izpovedi najetega osebja.

Osebje jaht, ki jih najemajo premožni, je objavilo izpovedi, kako slednji preživljajo počitnice na plovilih, katerih tedenski najem stane tudi do 130 tisoč evrov. Megabotagaši naj bi plovila najemali tudi za spolne igrice z ljubicami in prostitutkami, medtem ko svoje žene pošljejo po nakupih. Osebju naj bi plačali na tisoče evrov le zato, da bi o tem molčali.

"Medtem ko gredo žene v mesto, je naše osebje na obali v stalni zvezi z nami, da bi preprečili morebitno prezgodnjo vrnitev žene na plovilo," je The Sun objavil izpoved ene izmed čalnic spremljevalnega osebja na tovrstnih luksuznih jahtah, Brooke Laughton.

"V 20-tih minutah moram zamenjati posteljnino in umakniti vse morebitne znake, ki bi izdajali, da je bil na plovilu v času odsotnosti žene še kdo. Takšni dokazi so med drugim tudi rabljeni kondomi," je povedala 27-letnica.

Dodala je, da obstaja moralna cena, ki jo plačajo zaposleni na takšnih plovilih. "Potrebno je zatisniti eno oko," je povedala mladenka, ki ga ima sicer na Instagramu okrog 20 tisoč sledilcev.

Sodelovala je tudi v priljubljenem resničnostnem šovu Pod palubo (Below Deck), ki spremlja osebje luksuznih jaht na Karibih. Avtor slednje, Mark Cronin, je povedal, da ni redkost, da imajo tovrstni bogataši na jahtah drugačen dekor za ženo in ljubico; med obiskoma ene ali druge ga mora osebje zamenjati.

"V nekaterih primerih se zdi, da se ti bogataši resnično počutijo, kot da imajo licenco, da so kreteni. Kot da osebje nima pravice česa odreči, saj so dobro plačani."

22-letna Ursula Ebinger je v svoji izpovedi med drugim povedala, da je kot član osebja preživela teden dni z zakonskim parom in dvema otrokoma; čez teden dni je taisti "družinski človek" plovilo najel zase in tri prostitutke. "Plačal mi je dobrih dva tisoč evrov, da sem molčala."

Osebje v svojih izpovedih o konkretnih imenih modro molči.

 

Komentarjev 3