Magazin
0 ogledov

Ženskam se domovi prijateljic zdijo umazani

čiščenje ženska Shutterstock
Čeprav morda na obiskih vzdihujejo in se navdušujejo nad novim pohištvom in razporeditvijo, pa si večina žensk v resnici misli, da so domovi njihovih prijateljic pravzaprav umazani.

Večina ljudi ima vsaj enega prijatelja, za katerega mislijo, da je popoln nemarnež, ki nerad skrbi za čistočo in higieno. Najnovejša britanska raziskava pa je zdaj pokazala, da kar 63 odstotkov žensk meni, da imajo njihove prijateljice in sosede bolj umazane domove kot one. Več kot polovica (53 odstotkov) jih na obisku celo preveri, kako dobro čistijo prah, 40 odstotkov pa takšnim prijateljicam za njihovim hrbtom pravi nemarnica.

Raziskavo je izvedlo britansko podjetje Betta Living, vanjo pa so vključili 2.000 britanskih žensk. Ob tem so še ugotovili, da ženske rade preverijo tudi, kako dobro prijateljice čistijo za sedežno garnituro, kako čisti so njihovi kozarci, ne izpustijo pa niti kopalnice.

Priznajo, da so tudi same umazanke

Veliko žensk, ki je sodelovalo pri raziskavi, je priznalo, da to počnejo zato, ker so nesigurne zaradi čistoče svojega doma. Pravzaprav jih je kar 63 odstotkov razkrilo, da raje sesajo okrog pohištva, kot pa da bi ga premaknile in pošteno posesale pod njim. 74 odstotkov jih je priznalo, da pečico očistijo le enkrat na leto, nekaj več kot polovica pa to stori enkrat na dve leti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.