Magazin
9 ogledov

Ženske želijo bogataša

Išče bogataša? (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Glede na recesijo so se ženski apetiti za moškimi nekoliko spremenili.

Želje nežnejšega spola so se spremenile. Četudi se trudimo biti čim bolj enakopravne, pa v istem vzdihu iščemo moškega, ki bo poskrbel za nas in se bomo ob njem lahko počutile varne. Karieristke ob sebi nočejo imeti manj uspešnih moških, ki bi se ob uspešni ženski hitro lahko počutil ogroženega.

Raziskava, v katero je bilo vključenih 83 tisoč Britank, je pokazala, da ženske iščejo bogate moške, ki na leto zaslužijo najmanj 56 tisoč evrov. Višina plače se je znašla na vrhu lestvice ženskih želja, sledi uspešna kariera, na tretjem mestu pa je želja po razkošnem avtomobilu, kot je na primer audi TT. Vsega tega si, zanimivo, Britanke ne želijo zase, ampak to pričakujejo od partnerja.

Hkrati ženske pričakujejo, da je njihov bodoči mož izobražen, da ga zanima kultura, rad hodi v gledališče in kino. Povsem nepomemben se jim zdi njihov videz in njegova višina. Se torej vračajo stare vrednote, ko so bile ženske doma, skrbele za otroke, moški pa so domov nosili denar?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.