Mundial 2018
9412 ogledov

Luka Modrić izgubil živce na tiskovni konferenci

Na vprašanje o "primeru Mamić" je Luka Modrić vzkipel: "Nimate nič pametnejšega za vprašati? Kako dolgo ste skupaj spravljali to vprašanje? Veste, da se odvija svetovno prvenstvo?".

Luka Modrić je skupaj s svojo reprezentanco opravil trening na stadionu v Kaliningradu, kjer se bojo "Ognjeni" jutri pomerili z reprezentanco Nigerije. Po koncu treninga se je na tiskovni konferenci zbralo veliko tuje sedme sile, angleške medije pa je za začetek zanimalo, ali je to zadnja priložnost Modrićeve generacije.

"Mislim, da imamo zelo dobro generacijo, igralce ki igrajo v največjih klubih in so nosilci igre v teh klubih. Imamo tudi mlade igralce, ki še prihajajo, torej spojitev mladosti in izkušenj, tako da so pričakovanja z razlogom visoka. Verjamem, da nam bo končno uspelo ustvariti pravi rezultat. Naj bo tokrat na naši strani tudi sreča, brez nje ne gre," je odgovoril Modrić.

Španija je zamenjala selektorja in Luka Modrić je dobil novega trenerja.

"Špance ne bo zmedla menjava selektorja, dolgo že igrajo skupaj. Zelo dobro poznam novega selektorja, verjamem, da jih bo spravil v red. Seveda sem videl, kdo je novi trener Reala, toda trenutno sem zbran samo na reprezentanco," je povedal Luka.

Modrić | Avtor: Profimedia Profimedia

Tekma proti Nigeriji bo 107. tekma v kockastem dresu za Luko Modrića, ki pa na Svetovnih prvenstvih še ni dosegel gola.

"Upam, da bomo izpolnili prvi cilj, to je preboj iz skupine, nato pa je vse mogoče," pravi Modrić.

V Kaliningradu bo svoje junake bodrila množica hrvaških navijačev.

"Vemo, to nam je samo še večja motivacija, igrali bomo za njih. Veseli nas, da je naših navijačev veliko, mi pa jih bomo razveselili z zmago," je še dodal Luka Modrić.

Seveda pa se je slej kot prej s strani angleških medijev pojavilo tudi vprašanje o Zdravku Mamiću.

"Nimate nič pametnejšega za vprašati? Kako dolgo ste skupaj spravljali to vprašanje? Veste, da se odvija svetovno prvenstvo," se je razjezil Luka.

Komentarjev 1
  • inside 13:27 17.junij 2018.

    saj je prav povedal, kaj imajo nekatera neumna vprašanja veze z SP? novinarji si dans pač dovolijo vse

Sorodne novice