Šport > Nogomet
2640 ogledov

"Modrić me je razočaral, vem, da v sebi trpi"

luka modrić Epa
Nekdanji prvi mož zagrebškega Dinama je oštel Luko Modrića.

Nepravnomočno obsojeni nekdanji predsednik hrvaške nogometne zveze Zdravko Mamić, ki je bil zaradi oškodovanja zagrebškega Dinama obsojen na šest let in pol zapora, je na begu pred hrvaškim pravosodjem.

Zdravko Mamić Obsodba Šport Mamić obsojen na dolgo zaporno kazen

Zloglasni Mamić se trenutno mudi v Bosni in Hercegoni, kjer je za hrvaški RTL spregovoril o Luki Modriću. Hrvaški reprezentant je bil od leta 2004 do 2008 član Dinama, ki ga je za dobrih 20 milijonov evrov prodal Tottenhamu. Modrićev prestop v londonski klub se je znašel na tapeti med sojenjem padlemu hrvaškemu funkcioarju.

"Jaz sem velik navijač Reala in Luke Modrića. Menim, da je eden najboljših igralcev vseh časov. Zamerim mu kot človek. Razočaral me je, da ni sklical tiskovne konferenci in pred širnim svetom povedal: 'Sram vas je lahko. Prišel sem kot begunec in dogovorili smo se, da bo Zdravko moj zastopnik, da bo vame vlagal denar'," Hrvatu očita Mamić.

"Bil sem vlagatelj in normalno, da sem moral nekaj zaslužiti. Luko dobro poznam. Nekdo mu je svetoval, naj pazi na svoj ugled. Vem, da je pošten človek in da v sebi trpi," je dodal nesojeni kralj hrvaškega nogometa, ki je zaradi sodbe hrvaškega sodišča že napovedal povračilne ukrepe, vendar ni pojasnil, kakšni naj bi ti bili.

Zdravko Mamić | Avtor: Epa Zdravko Mamić Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice