Šport > Košarka
2886 ogledov

Hrvaški zvezdniki stali v vrsti za Dragićev podpis

Finale Eurobasket, Slavje Epa
Slovenski zvezdnik v ligi NBA Goran Dragić je imel sinoči na obisku nevsakdanje goste.

Tekmo z New Yorkom v Miamiju so si ogledali nogometaši Hrvaške, ki so si nato s slovenskim košarkarskim kapetanom izmenjali drese in podpise.

goran dragić Komično Šport Dragić ne pozna urnika svoje ekipe

Dragić je na Twitter obesil fotografijo, na kateri pozira v družbi s hrvaškimi reprezentanti, ki ponosno kažejo njegov dres. Na spletu so tudi posnetki, kako zvezdniki Real Madrida, Barcelone in Interja čakajo na podpis Dragića.

Najkoristnejši igralec (MVP) eurobasketa je pod fotografijo zapisal: "Fantje, super vas je bilo spoznati. Hvala, da ste prišli na tekmo in veliko sreče jutri."

Goran Dragić Heat Nuggets Reprezentančno slovo Šport Kakšno reklamo so v Miamiju naredili za Gogija in Slovenijo!

Četverica - Luka Modrić in Mateo Kovačić igrata v Real Madridu, Ivan Rakitić v Barceloni, Ivan Perišić pa v italijanskem Interju - je prek socialnih omrežji delila košarkarsko doživetje v dvorani American Airlines in priložila skupno fotografijo s srbskim teniškim igralcem Novakom Đokovićem, ki je bil glede na to, da v Miamiju poteka močan turnir ATP, tudi eden od visokih gostov.

Hrvaški nogometaši bodo na Floridi odigrali dve prijateljski tekmi; jutri proti Peruju in čez štiri dni z Mehiko.

Komentarjev 3
  • Marka Skace 19:43 22.marec 2018.

    Res je , samo delavec v tujini je, tako kot čistilke varilci, natakarji in še in še. Od njih pa nihče nič ne piše. To pa je enakost .

  • Papaja Popi 15:06 22.marec 2018.

    Zanima me kdo od vaših novinarjev je tako zaljubljen v tega Dragiča, da jih vsak dan obravnavate ? Če ga ima tako rad, naj ga vzame domov v posteljo in naj nas ne obremenjuje več njim !

Sorodne novice