Šport > Košarka
123 ogledov

Westbrook preprečil zgodovinski uspeh

russell westbrook Epa
Košarkarji Oklahome City Thunder so na gostovanu premagali Toronto Raptors.

Peti zaporedni trojni dvojček Russella Westbrooka je v severnoameriški ligi NBA pomagal košarkarjem Oklahoma City Thunderja do zmage s 132:125 na gostovanju pri Toronto Raptors, s katero so končali niz enajstih zaporednih zmag gostiteljev. Za Oklahomo pa je bila to še 13. zmaga v nizu.

Razpoloženi Westbrook je dosegel 37 točk, 13 skokov in 14 podaj. Zaradi njegove izjemne predstave, vključno s košema, s katerima je goste 54,9 sekunde pred koncem popeljal v vodstvo, so gostitelji ostali brez najdaljšega zmagovitega niza v klubski zgodovini.

Toronto kljub porazu ostaja na vrhu vzhodne konference, v kateri je Miami Heat slovenskega zvezdnika Gorana Dragića v boju za končnico za čas na osmem mestu.

Košarkarji vročice so imeli tokrat prost večer; naslednja tekma jih čaka danes ponoči po srednjeevropskem času, ko bodo v domači dvorani gostili Denver Nuggets.

Liga NBA, izidi:

Toronto Raptors - Oklahoma City Thunder 125:132
New Orleans Pelicans - Boston Celtics 108:89
Minnesota Timberwolves - Houston Rockets 120:129
Los Angeles Clippers - Portland Trail Blazers 109:122

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice