19 ogledov

Na Olava Basoskega gredo ...

Olav Basoski Arhiv organizatorja
V petek, 18. novembra, bo v štajerski prestolnici zabave v klubu Plus v Koloseju še kako vroče in pestro. Klub namreč praznuje svoj prvi rojstni dan, zato je v goste povabil Olava Basoskega. Osem izžrebancev bo prvo svečko kluba upihnilo brezplačno. In to so ...

Izžrebanci so Ana Nađ, Matej Bukovinski, Martina Forjan, Jure Mažgon, Ines Kožuhar, Anja Majcenič, Uroš Šloser in Primož Raner. Vsak prejme po eno vstopnico. Čestitamo!

Olav Basoski, virtouz house scene, prihaja z Nizozemskega, veliki preboj na elektronski glasbeni sceni pa mu je uspel leta 2005, ko je izdal remake uspešnice Bam Bam, ki nosi naslov Waterman.

Entuziazem je zajel predvsem plesno publiko Združenih držav in Waterman je hitro postal ena največjih klubskih in radijskih uspešnic tistega leta. Obenem se je Basoski na sceno povzpel tudi kot nepogrešljiv remikser kompilacij, ki izhajajo pod blagovno znamko Ministry of Sound.

V klubu Plus se torej obeta prava glasbena poslastica, ki bo zadovoljila največje glasbene sladokusce, saj bo pred velikim Nizozemcem nastopil še rezident kluba Sid Templer.

Cena vstopnice v predprodaji znaša pet evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.