Pod streho > Nepremičnine
56939 ogledov

52 kvadratnih metrov veliko stanovanje za manj kot 20 tisočakov

kolonija 1. maja Trbovlje Facebook Kolonija 1. maja v Trbovljah.
V enem od mest osrednje Slovenije so na voljo poceni nepremičnine.

Cene nepremičnin na slovenskem trgu so po večletni rasti začele stagnirati, ponekod celo upadati. Ena najcenejših slovenskih regij na tem področju je bila praviloma zasavska, a se je tudi to v nedavnem obdobju precej spremenilo.

Za kvadratni meter novega stanovanja v Zagorju ali Trbovljah je treba odšteti dva, morda celo tri tisočake, zato pa se še vedno najde lokacija, ki je precej cenejša.

Zdaj so naprodaj tri stanovanja, ki so v lasti Občine Trbovlje. Velika so od 37 do 63 kvadratnih metrov, cene pa se gibajo od 19.000 do 54.000 evrov.

Dom na vzpetini

Trbovlje | Avtor: Občina Trbovlje Pogled na Trbovlje iz zraka. Občina Trbovlje

Eno stanovanje se prodaja v soseski Vreskovo, postavljeni na hribu nad osrednjo trboveljsko dolino. Gre za bivališče v vrstni hiši, veliko je 37 kvadratnih metrov. Stanovanje je zasedeno z najemniki, izklicna cena za nakup znaša 53.665 evrov. Čas za oddajo ponudb v zaprti kuverti je do 28. septembra.

Dve stanovanji se prodajata v Koloniji 1. maja, ta je na malce nižji legi kot Vreskovo. Prav tako gre za bivališči v starejši stavbi, ki je nekoč služila delavskim družinam. 

Eno stanovanje je veliko 52 kvadratnih metrov, izklicna cena je 19.116 evrov. Treba je prišteti še davek, ki ga bo moral v celoti poravnati kupec. Stanovanje je prosto najemnikov in se prodaja po sistemu videno – kupljeno. Ponudbe zbirajo do 3. oktobra.

Največje stanovanje je veliko 63 kvadratnih metrov, je prosto najemnikov, izklicna cena pa znaša 22.270 evrov. Pondube se zbirajo do 5. oktobra.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5
  • Soljatar 11:06 19.september 2023.

    elitna lokacija...

  • izy25 08:52 19.september 2023.

    Dajte napisati prosim, da so te hiše, stanovanja v Trbovljah zelo stare rudarske hiše, polne vlage, skoraj podrtije, zidane iz cemente žgane opeke. Take hiše bi morali v 2023 samo podreti.

  • Avatar Garancija
    Garancija 08:34 19.september 2023.

    Kupujejo pa že rusi,ukrajinci, angleži, italjani,tako da se kupcev ne manjka

Sorodne novice