83 ogledov

Poklical vas je z imenom bivše

Anja ali Tanja? (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
V razmerju se lahko zgodijo prijetne in tudi neprijetne stvari. Ena od takšnih in dokaj pogostih je, ko vas ljubljena oseba pokliče z napačnim imenom, in to z imenom bivšega partnerja.

Včasih se to zgodi v pogovoru – ne vedno, ko se partner obrača neposredno na vas, ampak morda klepeta s prijateljem ali prijateljico, vi pa ste zraven. Najbolj neprijetno je, ko vas s tujim imenom pokliče v trenutkih strasti. To lahko pripelje do trenutnega vznemirjenja, prepira, besnega odhoda, da se nekaj časa ne vidite s partnerjem … In to se lahko pripeti v kateremkoli trenutku razmerja, prej in pozneje, in vedno zaboli. Najprej pade na pamet, da partner bivšega še ni prebolel, nato najbrž sledi strah pred zapustitvijo, občutek, da niste tako varni, kot ste verjeli ...

Čas za alarm?
Toda ne glede na to, kako neprijeten in boleč je dogodek, je res razlog za preplah? Če se ponovi nekajkrat v kratkem času, zagotovo. Če je partner še vedno v stikih z bivšim, tudi obstajajo razlogi za zaskrbljenost. Ne gre za to, da vas bo zapustil, ali na vrat na nos stekel v objem bivšega ali bivše, če bo le mogel. Daleč od tega, najbrž pa še obstaja sled čustev (ki lahko hitro preidejo ali pa tudi ne).

Če gre za posamezen ''incident'', pa verjetno ni razlogov za razburjanje. Kaj storiti? Brez panike, takšne stvari se dogajajo. Spremljajte, kako tečejo stvari in ali se vaš odnos (v slabem smislu) spreminja. Če je videti vse v redu, se ne vznemirjajte, to se lahko zgodi tudi po 20 letih brez nekega posebnega razloga. Če pa se vam zdi, da partner še ni prebolel nekdanje ljubezni, ga ljubeznivo zaprosite, da skuša razčistiti sam s sabo. Vsi si želimo ljubezen brez dvomov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.