Popotnik
6624 ogledov

Brez sramu: te predmete gostje hotelov ukradejo najpogosteje

Hotel Profimedia
Raziskava nemškega podjetja Wellness Heaven med 1.157 hotelirji celega sveta je pokazala, da so nekateri gostje popolnoma brez sramu. Ne boste verjeli, v kakšne tatove se nekateri spremenijo.

Ko se nahajate v snažni in moderni hotelski sobi polni luksuznih predmetov, vas morda zamika, da bi odnesli spominek na lep dopust  domov. Obstaja sicer nekaj neuradnih pravil o tem, kaj lahko odnesete domov, najpogosteje so to majhne toaletne potrebščine, kot sta na primer milo in šampon.

Žal pa so številni gostje zelo drzni in odnesejo domov tudi zelo vredne predmete in s tem povzročajo hotelirjem veliko škodo. Na vrhu seznama najpogosteje ukradenih predmetov se nahajajo brisače, ki pa vam jih bodo v hotelu pogosto zaračunali. Drugi na seznamu so kopalni plašči, obešala pa zasedajo tretje mesto.

Hotel | Avtor: Profimedia Profimedia

Celo posteljnina in fen za lase

Pogosto izginejo še peresa in kemični svinčniki, jedilni pribor in kozmetika.

Nekateri gostje so prestopili meje dobrega okusa, izginejo namreč celo umetiški predmeti, jameli so baterije iz daljinca in celo posteljnino! Tako so na seznamu pogosto odeje, vzglavniki, tabliči računalniki, feni za lase, daljinci, žarnice in aparati za kavo ...

Sunrose 7 Foto Popotnik Tako izgleda nagrajeni slovenski hotel

anja.scuka@zurnal24.si

 

Komentarjev 1
  • Kmodri 12:50 04.januar 2020.

    Žimnice!? Lol.