Popotnik
6125 ogledov

Kje pa vi najraje jeste?

Evergreen Arhiv dogodka
Že četrto leto zapored lahko pomagate izbrati najboljšo restavracijo v Sloveniji.

Eno večnih vprašanj med pari, prijatelji in sorodniki je "Kam pa bomo šli jest?". Spletna stran The Slovenia že četrto leto prireja izbor za najboljšo slovensko restavracijo in tako izbira za Slovence in tiste, ki Slovenijo obiščejo, priljubljene kotičke s preverjeno odlično hrano. Za restavracije višjega nivoja se sicer Slovenci ne odločamo vsak dan, lahko pa preverimo, kam se bomo odpravili za rojstnodnevno praznovanje, slavnostno večerjo ali pa, ko se želimo le malo razvajati z novimi okusi in izkušnjami.

Evergreen | Avtor: Arhiv dogodka Arhiv dogodka
The Slovenia ne ponuja le pregleda najboljših restavracij po celi Sloveniji, ampak tudi regijske sezname gostiln, ki so najbolj priljubljene pri sladokuscih in stroki. Tako se lahko tudi med izletom v katerega izmed naših krajev odločite, da boste ob tem preizkusili tudi lokalno hrano. Preverite pa tudi lahko, če je vaš favorit med najbolj priljubljenimi restavracijami ali pa poiščete in preizkusite še kako novo restavracijo v vaši regiji.

Izbor najboljše slovenske restavracije je odlična priložnost, da svoji najljubši restavraciji izkažete javno podporo ter domače in tuje turiste povabite v svoj kraj. Za svoje najljubše restavracije lahko vsi ljubitelji dobre hrane glasujete do konca marca na spletni strani The Slovenia. Kje vam ponudijo najboljšo hrano? Kje imajo najboljše vino? Kje dela vaš najljubši natakar? Pri glasovanju upoštevajte kvaliteto ponudbe hrane in pijače ter postrežbo. Katera domača restavracija vas je torej najbolj navdušila? Kam radi hodite ob posebnih priložnostih? Kje res vedo kaj ponuditi in vam znajo najbolje svetovati pri izbiri hrane in pijače?

Evergreen | Avtor: Arhiv dogodka Arhiv dogodka

Glasovanje poteka v dveh delih. V prvem, ki se je zaključil konec februarja, so glasovali zaposleni v restavracijah, mediji in t. i. "foodiji" (ljubitelji dobre hrane). Izbirali so med 250 restavracijami, ki jih je izbral strokovni komite. V začetku marca se je nato odprlo javno glasovanje, v katerem lahko sodeluje vsak. Izbirate lahko med 120 najbolje ocenjenih restavracijah. Podelitev nagrad bo 5. maja 2020 v restavraciji Evergreen v Smledniku.

Lansko leto so nagrade za najboljše tri slovenske restavracije prejele Gostilna pri Lojzetu / Dvorec Zemono, Hiša Franko in Vila Podvin. Največ glasov na javnem glasovanju je dobila Hiša Franko pod taktirko Ane Roš. Kdo bo zmagal letos, pa odločate vi!

Komentarjev 2
  • maresem 10:12 04.marec 2020.

    Jaz hodim v restavracije iz katerih odidem sit in ne v take, ki te postrežejo z vzorci hrane razmazanim krožnikom.

  • sam50 09:40 04.marec 2020.

    Najboljša "restavracija" je bila pri moji noni,zdaj pa pri mami....