Popotnik
4563 ogledov

Ko se za trenutek ustavi čas

Julijske Alpe zima sneg
Priznani fotograf Alex Strohl je posnel video o tem, zakaj se vedno spet vrača v Slovenijo.

Izjemni francoski fotograf Alex Strohl se je že poleti mudil v naši državi in obiskal slovensko visokogorje ter s svojimi sledilci delil najboljše slovenske lokale za kavo. Fotografija bivaka na Skuti, ki jo je Strohl objavil julija lani, je na njegovem profilu na družbenem omrežju Instagram zbrala več kot 100.000 všečkov. Na Instagramu Strohlu, ki živi v ameriški Montani, sledi več kot dva milijona ljudi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Strohl (@alexstrohl) on

Erik Hedenfalk Vau! Popotnik Slovenija skozi oči švedskega fotografa

Naj vam nekaj povem o Sloveniji. Ljubim Slovenijo! - Alex Strohl

Strohl se je v Slovenijo vrnil pozimi, saj je želel doživeti lepote alpskega sveta še odete v belo. Predvsem so ga očarali številni bivaki v Julijskih in Kamniško-Savinjskih Alpah. Na svojem sedemdnevnem potovanju po Sloveniji je med drugim obiskal nov butični hotel na Jezerskem Vilo Planiko, Veliko Planino, Kanin in kultni bivak na Skuti. Nekaj stavkov o Sloveniji je povedal Strohl v posnetku, ki ga je 1. marca objavil na platformi Youtube.

Ljubljana Nemški dokumentarec Popotnik "Majhne Benetke" - metropola Balkana

V petek pa je Strohl objavil še en posnetek na platformi Youtube z naslovom "Zato se vedno spet vračam", v katerem svojemu občinstvu razloži, zakaj tako zelo ljubi Slovenijo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Through the gates of the alpine.

A post shared by Alex Strohl (@alexstrohl) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice