Popotnik
80398 ogledov

Račun, ki je postal hit na spletnih omrežjih

Budva, Črna gora Žurnal24 main
Objava računa je naletela na širok odmev.

Skoraj vsako poletje na spletnih omrežjih zaokroži kak račun ali izkušnja nezadovoljnega gosta. Večina se pritožuje bodisi na preveč zasoljene cene ali neprijazen odnos gostiteljev. Zadnji račun, ki je zaokrožil na območju nekdanje skupne države, kjer počitnikujejo tudi številni Slovenci, pa je iz Črne Gore. 

Eden izmed ponudnikov gostinskih storitev na plaži v Budvi je izdal račun, na katerem je zaračunal storitev, ki jo je poimenoval "ne želim ničesar". Izdal ga je gostom, ki so zasedli mizo njegove terase, za vsakega je računal 50 centov. 

Objava na Facebook profilu "Podgorički vremeplov" je večino uporabnikov silno zabavala, številni so jo komentirali, pri čemer so nekateri delili tudi mnenje, da gre za dobro reklamo gostinca. 

Zdi se, da številni vendarle podpirajo idejo. "Fora bi bilo narediti koktejl in ga poimenovati 'ne želim ničesar'," je komentiral eden izmed Facebook uporabnikov, drugi je komentiral da bi bilo potrebno za takšne primere imeti višjo tarifo, vsaj 10 evrov za pol ure. "Nekdo je kupil inventar, plača najemnino, plača davke," je dodal. "Bilo je le vprašanje časa, kdaj bodo Črnogorci začeli zaračunavati 'nič', evo, začelo se je," je komentiral spet tretji. 

Kakšen je bil komentar gostov, ki so račun prejeli, ni znano. 

Most na Soči Nominacija Popotnik Bravo! Kakšna čast za Slovenijo!
 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • 154bb981b46dec9676b53ddcf41cbd570c99c952 09:14 30.avgust 2021.

    Pohvalno. Sploh ne razumem posameznike, ki pridejo v restavracijo, kafič...in samo sedijo pri prazni mizi, nič ne naročajo....Očitno jim ne potegne, da niso doma.

  • MaloNor 08:11 30.avgust 2021.

    Stara fora. Legendarni oskrbnik koče na Lubniku je že pred mnogo leti takim gostom točil šilce iz steklenice z lično nalepko NIČ.