Popotnik
3582 ogledov

Ta znani chef bo razvajal politično smetano v času predsedovanja EU

Tomaž Kavčič Saša Despot
Slovenija bo postala prva evropska država, kjer bo v času predsedovanja Svetu Evropske unije na vseh dogodkih najvišje ravni za kulinariko poskrbel chef z Michelinovo zvezdico.

Javni gospodarski zavod Protokolarne storitve Republike Slovenije je danes sklenil sodelovanje s chefom Tomažem Kavčičem, prejemnikom Michelinove zvezdice, so sporočili iz JGZ Brdo. Kot so pojasnili, bo Kavčič skupaj z zaposlenimi JGZ Brdo skrbel za najvišjo kakovost in dovršenost kulinarične ponudbe v Elegans hotelu Brdo, Vili Tartini, gradu Strmol in Vili Bled.

"Elegans hotel Brdo bo z visokimi 4 zvezdicami kakovosti predstavljal velik izziv na zemljevidu protokolarnega, poslovnega in športnega turizma. Izjemen poudarek bo namenjen preseganju pričakovanj gostov v vseh procesih. Kulinarika je ena izmed najpomembnejših potencialov, ki bo prenovljeni hotel postavila na zemljevid najboljših v Sloveniji in širše."

JGZ Brdo

Slovenija bo tako postala prva evropska država, kjer bo v času predsedovanja Svetu Evropske unije na vseh dogodkih najvišje ravni za kulinariko poskrbel chef z Michelinovo zvezdico, je povedal direktor JGZ Brdo, mag. Marjan Hribar.

"Danes za uspešne rezultate ustvarjamo nepozabne zgodbe in doživetja, obrazi prepoznavnih oseb pa dodajajo veliko mero obljube in zaupanja, da je najvišja kakovost tudi sorazmerno povezana z višjo učinkovitostjo," je dodal.

Poudaril je tudi, da bo možnost neposrednega sodelovanja in dela s Kavčičem "velik motiv tudi za številne mlade kuharje, ki stopajo na pot kulinarične kariere. Verjamem, da bo Elegans hotel Brdo s kombinacijo vseh presežkov postal središče dejavnosti znotraj najrazličnejših ciljnih skupin".

Kavčič pa je zagotovil, da mu bo sodelovanje z JGZ Brdo v veliko zadovoljstvo. "Gre za potrditev mojega dela, hkrati pa verjamem, da bom izkazano zaupanje uspel upravičiti. Delo v času predsedovanja Svetu Evropske unije mi predstavlja velik izziv, ki ga z veseljem in velikim spoštovanjem sprejemam. Verjamem, da bomo kakovost kulinarične storitve v JGZ Brdo uspeli povzdigniti na najvišjo možno raven, delo, izkušnje in znanje pa bodo prinesli rezultate."

Hotel Brdo JGZ HOTEL BRDO Gorenjska Ekspresna obnova in dograditev v 130 dneh

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • Wendi_Perez 15:09 11.maj 2021.

    Odkar sem začel delati na spletu od doma, zaslužim 95 USD na ur0. Neverjetno, edino kar potrebuje je enostavno tipkanje in dostop do interneta. Začel sem tukaj .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 17:58 10.maj 2021.

    Chef gor ,chef dol. Povejte po slovensko. Kuhar!!!!!

  • Baraba1952 17:04 10.maj 2021.

    Kako ,da ni dobil koncesije mojster BINE Masters šef

Sorodne novice