Slovenija
72 ogledov

ANNI zmagovalec v kategoriji RAČUNALNIŠTVO

Anni Anni
Na dogodku Konferenca o spletnem nakupovanju sMind in zaključku projekta SPLETNI TRGOVEC LETA 2015 smo prejeli priznanje "Spletni trgovec leta 2015" zmagovalec v kategoriji računalništva in zabavne elektronike.

Za naziv Spletni trgovec leta 2015 se je potegovalo 92 spletnih trgovin, k izboru zmagovalcev je prispevalo več kot 33.000 slovenskih spletnih kupcev. Med zmagovalci in poraženci je odločila kakovost nakupne izkušnje – najboljše poslovne prakse trgovcev na spletu so določili na podlagi kombinacije tehnične dovršenosti in izjemne podpore strankam.

Da bi veselje ob osvojenem priznanju delili naprej, smo se odločili, da vsem obiskovalcem naše spletne trgovine anni.si, ki se prijavijo na prejemanje anni e-novic podarimo BON ZA 5,00 EUR. Bon lahko unovčite takoj, že pri prvem spletnem nakupu v vrednosti vsaj 30,00 eur. Od novic se lahko kadarkoli brez obveznosti tudi odjavite.

Ob koncu leta smo za vas pripravili novoletni katalog ugodnih nakupov osebnih računalnikov, prenosnih računalnikov, tablic, monitorjev, tiskalnikov, tipkovnic, mišk, slušalk in druge računalniške opreme. Večini izdelkov prilagamo praktično darilo, npr.: športno zapestnico, miško, slušalke, USB ključ, spominsko kartico. 

Če se odločate za nakup osebnega računalnika in niste prepričani za kakšen model se odločiti si oglejte brošuro »Predstavitev osebnih računalnikov Anni«.

Katalog in brošuro vam lahko pošljemo tudi po pošti, naročite jo lahko preko e-pošte: info@anni.si ali preko telefona 01/ 5800 800.

Za pomoč in svetovanje pri izbiri najprimernejše naprave za vaše potrebe smo vam na voljo na telefonski številki 01/ 5800 800 in seveda v Trzinu (Motnica 7a), med delovniki od 8. do 18. ure, ter sobote od 8. do 13. – decembrski delovni čas (sicer delovniki 8-17). Spoznajte našo odličnost, prednosti, cenovno ugodnost in prilagodljivost - poskrbeli bomo, da boste odšli zadovoljni.

Preizkusite nas tudi vi: www.anni.si

Anni d.o.o.
Motnica 7A, IOC Trzin
T. 01/5800 800, info@anni.si
www.anni.si