Slovenija
23925 ogledov

V hudi nesreči na dolenjski avtocesti umrli dve osebi

Prometna nesreča na dolenjski avtocesti
1/2
Bralec
V hudi prometni nesreči umrli dve osebi.

V hudi prometni nesreči, ki se zgodila okoli 15. ure na dolenjski avtocesti med priključkoma Novo mesto zahod in Mirna Peč proti Ljubljani, sta umrli dve osebi. Policija prosi morebitne očividce nesreče, naj pokličejo na interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080-1200.

Glede na prve ugotovitve policije po ogledu kraja nesreče je osebni avtomobil nekaj metrov za priključkom Novo mesto-zahod v smeri Ljubljane naletel v tovorno vozilo. V avtomobilu sta bili dve osebi, ki sta umrli na kraju, so zapisali na Policijski upravi Novo mesto.

Promet na dolenjski avtocesti je po več urah znova sproščen. Zastoj na odseku ostaja dolg dva kilometra, navajajo na prometno-informacijskem centru.

Več sledi ...

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 15
  • krucefiks 19:44 16.avgust 2021.

    na avtocesti po dalmaciji,živ obup,turistov kolikor češ ,vozit pa večina sploh ne zna,z lepega mira se odloči zmanjšat hitrost in tako je vsak dan,prava muka je vozit,držim razdaljo pa se naguzi vmes in bremza,ne vem kako ti tujci doma vozijo,po ...prikaži večo prehitevalnem pasu se spomni vozit celo manj kot 90 km/h in potem z desne so prehitevali kamioni ????.in tako vstraja 10 ali 20 km ,pa se spomni da nekaj ne klapa pa se umakne

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 19:09 16.avgust 2021.

    Sem pišla z ene daljše poti z avtomobilom. Opazovala kamjonarje kako to vozijo. Noge zataknjene nekje za volan in telefon v roki, večina. Še čudno, da ni več nesreč.

  • Toma 18:49 16.avgust 2021.

    Pri marsikateri takšni nesreči s ”premium” Nemcem si mislim: žalostno, če bi za ta denar raje kupili Japanca s serijskim radarjem se to ne bi moglo zgoditi.