Slovenija
61 ogledov

Borut Pahor, nogavičar

Borut Pahor v tovarni nogavic Ana
1/6
Facebook
Predsedniški kandidat Borut Pahor je v okviru svojega projekta Skupaj spodbujamo drug drugega dan začel z jutranjo izmeno zaposlenih v tovarni nogavic Ana v Starem trgu ob Kolpi.

Z zaposlenimi je preživel delovni dan. V okviru projekta se bo, kot so zapisali, "v naslednjih dnevih in tednih v različnih slovenskih krajih družil, delal in se pogovarjal z različnimi poklicnimi, generacijskimi, socialnimi in drugimi skupinami".

"Ali je to šminka in promocija vprid vaši politični karieri? Res bi si želela, da nam pokažete, da to počnete samo zato in iz enega samega razloga, ker ljubite Slovenijo in vsakega posameznega Slovenca," pa se glasi eden od komentarjev na Facebooku pod albumom fotografij iz tovarne.

Boj za glasove se je že začel

Kampanja pred predsedniškimi volitvami je tako že dodobra v teku. V zadnjih dneh se je pojavil videoposnetek sedanjega predsednika Danila Türka, v katerem poziva, naj glasujejo za DJ Umeka v izboru revije DJ Mag. S tem je Türk že začel neuradno predvolilno kampanjo, sta prepričana analitika Miro Kline in Marta Kos Marko. Zelo dejaven je z obiski na različnih prireditvah tudi kandidat Milan Zver.

Kandidaturo sta za zdaj napovedala še Monika Malešič, ki se je prav tako danes predstavila na tiskovni konferenci, in Marko Kožar. Slednja dva kandidirata brez podpore parlamentarnih strank.

Komentarjev 13
  • gec 13:38 28.julij 2012.

    ti jo jj poliži...

  • Kofetkarica Katka 17:50 27.julij 2012.

    Osel gre samo enkrat na led

  • mici 15:46 26.julij 2012.

    imela sem priložnost biti v družbi s Pahorjem in nikogar niti pogledal, razen slavljenke in na koncu ni rekel nikomur niti na svidenje, tako je bil domišljav in ko ga sedaj gledam kako se slini po teh delavkah mi gre ...prikaži veče kar mal na bruhanje. Tam pa je bil v družbi ves fin in predstavil se je Pahor, Borut Pahor kot Bond, James Bond. Bljek je. Kaj pa je prej počel, sedaj pa kar nekaj blebeče in obljublja