Slovenija
2182 ogledov

Čeferini na parkirišču našli obglavljenega goloba

Ptičje pero Profimedia
Parkirišče je zaprto z zapornico.

Kot je poročal portal 24ur.com, so pred pisarno odvetniške družbe Čeferin v Grosuplju neznanci včeraj odvrgli obglavljenega goloba. Trup goloba je bil na enem mestu, glava pa približno meter, dva stran, je povedal Peter Čeferin, ki je dodal, da v petdesetih letih še niso doživeli česa podobnega.  

Čeferin pričakuje, da bodo pristojni ustrezno ukrepali. Ocenjuje, da gre za "grožnjo v mafijskem slogu", ki jo povezuje z aktualno politično kampanjo. Dodaja, da je njegova edina povezava z Robertom Golobom ta, da simpatizira z levo politično opcijo, česar v javnosti ne skriva. 

Na obglavljenega goloba je na parkirišču naletela odvetnica Maja Brunskole. Komentirala je, da se ji to zdi nemoralno, nenavadno, predvsem pa srhljivo. 

Pri odvetniški družbi bodo na parkirišču namestili varnostne kamere. 

Janez Janša Slovenija Janša se lahko le kislo smeji Janez Janša Slovenija Janša je opešal, Golobu komaj še sledi

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 7
  • Mare Hropa 21:44 12.april 2022.

    Tega ptiča sem po naključju videl od blizu frišno mrtvega na tistem mestu v nedeljo pozno popoldan, glava se ga je še držala, okrog kar nekaj perja, kljuval pa ga je enake sorte ptič, ki je ob mojem prihodu odletel. ...prikaži več Verjetno ga je pokončala mačka ali ujeda. Čudi pa me, da ga prvi obiskovalci parkirišča naslednji dan zjutraj niso opazili in spoštljivo pospravili.

  • ak 20:17 12.april 2022.

    A mačjo krivdo so izključili?

  • Toma 20:17 12.april 2022.

    Kaj pa Krambergerjeva Ančka?