Slovenija
4914 ogledov

Cela serija podobnih nesreč

Prometna nesreča, avto trčil v drevo
1/3
PGD Škofja Loka
Popoldan in ponoči kar štirje avtomobili zapeljali s ceste, eden trčil v drevo.

Včeraj popoldne nekaj pred pol četrto je v Kamnitniku, občina Škofja Loka, osebno vozilo zapeljalo z vozišča in trčilo v drevo. Voznik vozila se je poškodoval. Gasilci PGD Škofja Loka so nudili pomoč reševalcem in avtomobil postavili nazaj na vozišče.

Nekaj ur kasneje se je zgodila podobna nesreča. Okrog pol sedmih se je na regionalni cesti Livold–Štalcerji, občina Kočevje, osebno vozilo prevrnilo na streho. Reševalci so eno osebo odpeljali v bolnišnico.

"V okolici Kočevja (Livold) je zvečer prav tako zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo prišlo do prometne nesreče, kjer se je voznik osebnega vozila, prav tako z vozilom prevrnil.  V nesreči je utrpel lažje poškodbe, policisti so mu izdali plačilni nalog," so sporočili z ljubljanske policijske uprave. 

Včeraj zvečer se je v Hotiču (Litija) zgodila prometna nesreča, zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo voznice osebnega vozila. Izgubila je oblast nad vozilom, ki se je prevrnilo.  Voznica je bila pri tem lažje telesno poškodovana. Policisti so ji izdali plačilni nalog.

Ob 19.11 je prišlo do nesreč v naselju Hlaponci, občina Juršinci, kjer je osebno vozilo zapeljalo s cestišča in se prevrnilo na bok. Ptujski reševalci so dve poškodovani osebi prepeljali v bolnišnico.

Z avtom drsel sto metrov po strmem pobočju 

Še ena podobna nesreča se je zgodila danes ob pol štirih ponoči. Med naseljem Poljubinj in planino Stador, občina Tolmin, je osebno vozilo zapeljalo s ceste in obtičalo v jarku. Poškodovanega voznika so prepeljali v šempetrsko bolnišnico, poroča portal uprave za zaščito in reševanje. 

"Policisti PP Tolmin so na kraju z ogledom in zbiranjem obvestil med drugim ugotovili, da je 52–letni voznik osebnega avtomobila okoli 4.30 ure vozil po omenjeni cesti iz planine Stador proti naselju Ljubinj. Med vožnjo na omenjeni relaciji je iz zaenkrat še neznanega vzroka z vozilom zapeljal preveč desno, tako da je z desnim delom avtomobila zdrsnil na strmo pobočje, po katerem je vozilo drselo še približno sto metrov in se v nadaljevanju zaustavilo na obronku gozda med drevesi," so sporočili z novogoriške policijske uprave, kjer so čas prometne nesreče določili uro kasneje. 

Voznik je predvidoma huje telesno poškodovan, gre za sum poškodbe hrbtenice ter poškodbo zapestja leve roke. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.