Slovenija
7532 ogledov

Celje: Dijak s škarjami nad učiteljico

Dijaki Profimedia
Šlo naj bi za dijaka, ki doslej ni veljal za problematičnega.

Po poročanju portala 24 ur naj bi se v Šolskem centru Celje zgodil incident, v katerem je dijak s škarjami napadel učiteljico. Po njihovih neuradnih informacijah naj bi napad na učiteljico pripetil med ustnim spraševanjem pri pouku matematike, saj je prejel nezadostno oceno. Večjih poškodb učiteljici ni povzročil, saj naj bi uporabil škarje s topo konico. Šlo naj bi za dijaka, ki doslej ni veljal za problematičnega.

Ko je mladoletni dijak napadel učiteljico, so ji ostali dijaki priskočili na pomoč, šola pa je o dogodku obvestila policijo, še poroča 24ur. 

Dogodek je komentirala tudi ministrica za šolstvo Simona Kustec. "Globoko pretresena obžalujem dogodek v ŠC Celje. Moje dobre misli so z vsemi vami. Nesporazume in stiske je potrebno reševati z razumevanjem, pogovorom, medsebojno pomočjo. Kakršnakoli oblika nasilja je nedopustna. Šola mora biti varen prostor za vse," je zapisala.

dezurni@styria-media.si

*Fotografija je simbolna.

Komentarjev 18
  • Marissa_Davis 09:31 06.januar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • Avatar Allianessa
    Allianessa 23:53 05.januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • Dusan12 23:42 05.januar 2022.

    Pamža nalomit, fotru pa naložit 7 let aresta, ti partijski alkoholik ko videm Kebra se v renutku spomnim tvojih mahinacij, marš