Slovenija > Črna kronika
7289 ogledov

33-letnica je danes izgubila boj za življenje

Novice: Pri nas. Streljal v avto. Reševalni pas/Twitter
Velika tragedija na Koroškem, prepoved približevanja ni pomagala.

S Policijske Uprave Celje prihajajo vesti o novi tragediji, ki se je začela v soboto zvečer okoli 21. ure. "38-letni moški, je kljub veljavnemu ukrepu prepovedi približevanja do 33-letne partnerke, prišel na njen dom in jo poskušal umoriti. Policista sta ob prihodu na kraj osumljenemu odvzela prostost, izjemno hudo poškodovano 33-letno žensko pa sta takoj začela oživljati in ji nudila prvo pomoč do prihoda reševalcev. Ogleda kraja dejanja sta se udeležili tudi preiskovalna sodnica in državna tožilka," sporočajo.

Hudo poškodovano 33-letnico so nemudoma odpeljali v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec, a ji žal življenja niso uspeli rešiti. Danes je podlegla poškodbam.

Pes Pri Naselju sv. Roka Vizita za živali Lastniki so ga obupano iskali, tako se je končalo Alkotest KRONIKA Gorenjska Rekorder je kolesaril s prepovedanim "dopingom"

Po zbranih obvestilih bodo 38-letnega moškega kazensko ovadili in ga zaradi suma storitve kaznivega dejanja umor, privedli k preiskovalnemu sodniku.

 

 

Komentarjev 6
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 00:20 09.maj 2022.

    In ugasnilo je še eno življenje, ker se sistem zatajil, zamočil,...

  • Avatar Leon
    Leon 12:40 08.maj 2022.

    V Sloveniji je vse zapisano v zakonih ,vendar si jih vsak po svoje razlaga . Organi nadzora zaposlujejo politične kadre ,ki ne opravljajo svojega dela ampak propagirajo svoje stranke . Ob tem se spomnim menjav na položajih odhajajoče vlade .

  • andrej084 12:34 08.maj 2022.

    Klasična slovenska zgodba, Njej je v glavi začelo zvoniti po sexu, našla nadomestek partnerja, on se s tem ni strinjal, tudi s tem ne, da bi mu vzela premoženje, tudi otroke, nekajkrat zagrozil, nato pa ves bes izpraznil na njej. ...prikaži več Mogoce bi bilo celo zanimivo izvedeti, kdo plačuje kredite. Socialni centri pa itak brez veze, le nepotreben strošek drzave za babnice, ki itak nimajo pojma o življenju ali pa so celo samske, ločene,....